Hack steam
Hack steam
CUs. Bratovi sa stala tato neprijemna situacia. Ukradli mu steam. Stalo sa vam to ? Na mail mu prisiel mail od Valve ze zmenil e-mailovu adresu a potom utocnik zmenil heslo. https://support.steampowered.com/kb_art ... _faqid=197 toto mi v nom poslali. Prosim vas pomozete mi nekto napisat na podporu mail ? (v anglictine niesom moc schopny) Vopred Dik. Heslo ani nic podobne nikomu nedaval.
Re: Hack steam
napis si slovensky text a potom ti ho niekto mozno prelozi... ale vymyslat ho...
Prezrel už počítač aspoň s Malwarebytes antimalware? Lebo ja to vidím na keylogger.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Na tom linku, co si poslal, je to celkom zrozumitelne popisane. Ak tam mal zaregistrovanu krabicovu hru, co najskor naskenuj CD-KEY + dopis steam nick. Ak to bolo kupovane kreditkou alebo cez paypal, tak treba udaje o transakcii. Ak posles vsetko co chcu, tak Ti konto vratia. Na komunikaciu pouzi mail, na ktory bolo konto primarne registrovane.
So steamom priamu skusenost nemam, ale riesil som ukradnuty ucet na rapidshare, uspesne. Good luck.
So steamom priamu skusenost nemam, ale riesil som ukradnuty ucet na rapidshare, uspesne. Good luck.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A hlavne ked ti ho vratia tak si dat okamzite zverifikovat emailovu adresu v Steam klientovi, potom bez potvrdenia emailu im nepojde zmenit emailovu adresu ci heslo.
odpoved Valve: progamingshop nieje oficialny predajca cd klucov nemozem vam pomoct je mi luto Bye uz to straca vtip a zacinam mat nervy
-
- Moderátor
Pockat, ty si kupil iba CD-Key, bez samotnej hry ? Nuz, tak to ries s PGS, kluce pravo predavat nemaju (iba kompletne retail balenia).
ja som kupil CD-key na aktivaciu hry na steam ... ale dokupoval som na ten ucet aj cez kartu neskor...
-
- Moderátor
V tom pripade posli info o tom druhom nakupe. Jednoducho musis dokazat, ze ten ucet je tvoj. Vid ten link, co som ti posielal.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
One question - keď som kúpil Steam z bazáru? tak som v prdeli? tým pádom nemám CD-Key ani obal, ani nič hmotné?
-
- Moderátor
Cital si pravidla Steamu ? Konta su neprenosne, takze ak si nakupoval cele Steam konto v bazari tak si porusil pravidla Steamu.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -WFZC-5519" onclick="window.open(this.href);return false;
https://support.steampowered.com/kb_art ... -WFZC-5519" onclick="window.open(this.href);return false;
Buying, Selling, or Trading Accounts
Accounts which have been bought, sold or traded will be disabled. This includes any other accounts in your possession at the time of the sale or trade, regardless of whether those accounts were also sold or not.
ja by som povedal ze ano... pokial fakt nemas ako dokazat kupu tych danych hier tak si... jedine povodny majitel ak ma tie veci, alebo co tak by sa dalo... ale pokail ti niekto predal account bez originalok alebo coho tak si v keli...
mam tiez jednu otazku... ked mi nebodaj ukradnu account, vacsinu hier mam normalne kupene z obchodu s CD/DVD, ale 2 hry mam priamo zo steamu... ked im poslem jeden cd-key + foto obalu, tak mi vratia na account len tu hru ? ci vsetky co su tam ?
dalej co ma dost zarazilo tato poznamocka na tom linku vyssie :
In the event that a hijacked Steam account is banned by the Valve Anti-Cheat System, Steam Support can not remove the ban.
cize mne ked nejaky curino ukradne acc, zabanuje mi vsetky hry, tak Steam mi sice vrati account ale s BANom ?
mam tiez jednu otazku... ked mi nebodaj ukradnu account, vacsinu hier mam normalne kupene z obchodu s CD/DVD, ale 2 hry mam priamo zo steamu... ked im poslem jeden cd-key + foto obalu, tak mi vratia na account len tu hru ? ci vsetky co su tam ?
dalej co ma dost zarazilo tato poznamocka na tom linku vyssie :
In the event that a hijacked Steam account is banned by the Valve Anti-Cheat System, Steam Support can not remove the ban.
cize mne ked nejaky curino ukradne acc, zabanuje mi vsetky hry, tak Steam mi sice vrati account ale s BANom ?
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Ok, už som ticho Stejne by mi tých 5€ nestalo za tú námahu
-
- Moderátor
Ano, bohuzial sa ti to vrati s banom. Co sa tyka toho ze kolko hier sa ti vrati ti neviem odpovedat, mne nikdy nic neukradli.
A dnes je to uz v podstate nemozne, ak trochu rozmyslas - ako som hovoril, uz sa viac ako pol roka da overit emailova adresa, takze ak by niekto aj vedel tvoje meno a heslo na steam, tak musi mat pristup aj do tvojho emailoveho konta, kedze pre zmenu emailu alebo hesla bude potrebovat potvrdit zmenu cez linku, ktoru mu Steam posle.
A dnes je to uz v podstate nemozne, ak trochu rozmyslas - ako som hovoril, uz sa viac ako pol roka da overit emailova adresa, takze ak by niekto aj vedel tvoje meno a heslo na steam, tak musi mat pristup aj do tvojho emailoveho konta, kedze pre zmenu emailu alebo hesla bude potrebovat potvrdit zmenu cez linku, ktoru mu Steam posle.
hej... to mam uz davno verifikovane... ale aj tak je to nanic... bo ked zisti ze mi ho nemoze ukradnut, tak ho aspon zabanuje -> to by ma riadne nastvalo
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI