Zdravím, nevyznám sa v tom, ale ako je to s príjmom signálu DVB-T v magiu.
Má vôbec Magio niečo spoločné s DVB-T? (Magio cez telefón, kábel, optika, či jako sa to označuje)
Zmizlo nám STV3 v HD, čo ma aj nasralo pred ZOH....
DVB-T vysielanie + magio
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
DVB-T vysielanie + magio
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: DVB-T vysielanie + magio
Magio nema s DVB-T nic.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
pokial sa nemylim, tak Magio fici na IPTV. standardy DVB sa ho teda vobec netykaju. a uz vobec nie T, co je Terrestrial (pozemne vysielanie TV vysielacmi).
edit: prave citam, ze DVB-IPTV by mal byt nejaky otvoreny standard DVB. nie som si ale celkom isty, ci je plnohodnotnym standardom DVB, pretoze neviem, co si mam predstavit pod pojmom otvoreny standard
edit2: tak asi je to predsa standard: http://www.dvb.org/technology/standards/index.xml" onclick="window.open(this.href);return false;
takze pravda je taka, ze Magio pouziva DVB-IPTV.
edit: prave citam, ze DVB-IPTV by mal byt nejaky otvoreny standard DVB. nie som si ale celkom isty, ci je plnohodnotnym standardom DVB, pretoze neviem, co si mam predstavit pod pojmom otvoreny standard
edit2: tak asi je to predsa standard: http://www.dvb.org/technology/standards/index.xml" onclick="window.open(this.href);return false;
takze pravda je taka, ze Magio pouziva DVB-IPTV.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
takže kvalita Magio obrazu je porovnateľná s DVB napr. T...? Resp. je možné dostať na magiu STV 3 v HD? pretože nám vypadla a neviem prečo...tešil som sa na zoh, aoni ju vypnú...počul som niečo že ju dali len cez DVB...tak mám v tom chaos...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
DVB = digital video broadcasting...je to proste digitalne sirenie programu..zalezi ako vysiela vysielatel a dalej ako to siri niekto k tebe do TV...
ja Magio nemam, takze zo skusenosti ti neporadim. uplne najlepsie bude napisat mail do t-comu. urcite ti radi odpovedia preco nemas tento kanal a ako sa k nemu dostanes.
tiez som si nie celkom isty, ci si doteraz nemal len upscalovany signal a nie true HD. taktiez bude STV vysielat OH v 1080i a pochybujem, ze by to infrastruktura magia v niektorych miestach zniesla. predsa len je to dost narocne na kapacitu.
ja Magio nemam, takze zo skusenosti ti neporadim. uplne najlepsie bude napisat mail do t-comu. urcite ti radi odpovedia preco nemas tento kanal a ako sa k nemu dostanes.
tiez som si nie celkom isty, ci si doteraz nemal len upscalovany signal a nie true HD. taktiez bude STV vysielat OH v 1080i a pochybujem, ze by to infrastruktura magia v niektorych miestach zniesla. predsa len je to dost narocne na kapacitu.