Kradnuty bike
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Kradnuty bike
Chcem vas poprosit o pomoc pri hladani mojho biku. Predchvilou som zistil ked som bol v pivnici ze mi ho ktosi ukradol. Ide hlavne o ludi Zilinskeho kraja. Ja viem ze moze byt predany aj inde. Ale keby ste ho nahodou videli hned sa mi ozvite.
Vsetko ako original len s malymi zmenami ako brzdove gumicky, Maxxis plaste vpredu vzadu. Vymenena vidlica za Suntour EPICON LOD 100 mm PIVOTS/DISC, černá 2009 , link na vidlicu http://www.bikeservis.eu/eshop/index.ph ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapsicka pod sedlom. Stojan na flasu. Tachometer bezdrotovy, cize ostalo na nom len vysielac a upinka na tachometer. Ukradnuty mohol byt aj 3 tyzdne dozadu, v tomto case som nechodil do pivnice.
Dakujem
Vsetko ako original len s malymi zmenami ako brzdove gumicky, Maxxis plaste vpredu vzadu. Vymenena vidlica za Suntour EPICON LOD 100 mm PIVOTS/DISC, černá 2009 , link na vidlicu http://www.bikeservis.eu/eshop/index.ph ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapsicka pod sedlom. Stojan na flasu. Tachometer bezdrotovy, cize ostalo na nom len vysielac a upinka na tachometer. Ukradnuty mohol byt aj 3 tyzdne dozadu, v tomto case som nechodil do pivnice.
Dakujem
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Re: Kradnuty bike
Svine, ruky a nohy dolámať..a to som si myslel, že v našom meste sa nekradne
Skús ísť pozrieť k našim tmavším spoluobčanom, tam toho nájdeš kopec...
Skús ísť pozrieť k našim tmavším spoluobčanom, tam toho nájdeš kopec...
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
oO0MG, idem asi kuknúť do pivnice môjho DExTER-a, či tam na mňa ešte stále čaká
gammaray: držím palce, nech sa nájde.
gammaray: držím palce, nech sa nájde.
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK
OT: Kamarát raz ukradol z kočikárne bike ktorý patril jeho susedovi, prestriekal do a dal ho späť. Samozrejme že sa mu na to prišlo, ešte teraz sa smejem. /OT
Gammaray, veľa šťastia pri hľadaní, z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že to nebude ľahké.
Gammaray, veľa šťastia pri hľadaní, z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že to nebude ľahké.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
pozeraj inzerciu v lokalnych novinach + bajkove fora ako mtbiker.sk a tak, inak asi nemas sancu, predpokladam ze si to nahlasil na policiu...
a bike by som v pivnici nenechal... teda nehovorim o skladacke, libette, ukrajine, 10 rocnom horaku... ale moj novy je pekne na dome teda bol tam, dufam, ze tam este je ... od septembra som ho nevidel, na jar ho pojdem pozret
a bike by som v pivnici nenechal... teda nehovorim o skladacke, libette, ukrajine, 10 rocnom horaku... ale moj novy je pekne na dome teda bol tam, dufam, ze tam este je ... od septembra som ho nevidel, na jar ho pojdem pozret
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Zbehni kuknúť do osady... Nahlas to na polícii a kontroluj bazárovky a inzercie, ako už niekto spomínal...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
zena vravi ze v bytockach sa casto kradne
vravim blbost lebo casto sa kradne aj v domoch
susedovi co ma na dvore 2 rotvajlerov a vlcaka ukradli zo stredu dvora a z garaze este aj gumaky....
vravim blbost lebo casto sa kradne aj v domoch
susedovi co ma na dvore 2 rotvajlerov a vlcaka ukradli zo stredu dvora a z garaze este aj gumaky....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Nech je rád,že mu tie psy neukradli....
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
to neboli cigáni, tí by ukradli tých psov na guláš, nie gumáky v kt. treba ešte aj robiť
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Proste napíš na pokeci do miestnosti Rónovia, že ti zmizol bicykel, či niekto o tom niečo nevie :D:D:D:D:D::D
( sry, ak to je rasistické.... )
( sry, ak to je rasistické.... )
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
obávam sa, že je to nemožné ho nájsť... bude pravdepodobne rozpredaný na diely, avšak a k tie diely poznáš ich škrabančeky tak to je dobre... určite by som popozeral bazáre a tak... ale zlodej môže kľudne čakať aj mesiace
akurát máš jedno šťastie, že to nebol nijak extra drahý bicykel veľa šťastia pri hľadaní
akurát máš jedno šťastie, že to nebol nijak extra drahý bicykel veľa šťastia pri hľadaní
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
kua, tak to je smutné Ja mám tiež Author Opus, ale ročník '04 biely. No ten môj pivnicu ešte ani nevidel, stále ho mám doma pri sebe na balkóne (zasklenom) a tiež som uvažoval, že si tam dam Epicona, ale nakoniec som sa rozhodol a došetril na Rock Shox Reba Race
inak kamarátovi tiež ukradli bike, dosť drahý, no neostala po ňom ani stopa
inak kamarátovi tiež ukradli bike, dosť drahý, no neostala po ňom ani stopa
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ten bicykel je uz davno predany. najpravdepodobnejsie su rozne herne, trhoviska..pripadne taxikariVacropoli napísal:..ale zlodej môže kľudne čakať aj mesiace...
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bol som na policii, spisali sme to, pofotili si pivnicu a to okolo. Ostava len cakat a dufat. Tiez tomu nedavam moc sancu, ale stale zije. Sere ma ze som ho mal nachystany na leto, nova vidlica nebola vobec jazdena.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Pise sa mi to tazko, ale bicykel je uz za horami za dolami. Ja som takto prisiel uz o dva bicykle, preto mam teraz asi 10 rocnu damsku sunku. Minule mi kamarat hovoril, ze mu niekto ponukal novy bicykel na stanici za 50 euro a ked povedal, ze nechce tak isiel s cenou dole. Pokial to bolli nejaky fetaci tak to predali za smiesnu cenu aby mali na davku(aspon tak to chodi u nas v Seredi, v drogovom raji.)
Ale ak budes mat stastie tak by si v inzeratoch mohol nieco vycmuchat. Drzim palce.
PS: z vlastnej skusenosti viem, ze na policiu sa nespoliehaj, pokial im ten bicykel nepadne doruk ako peceny holub rovno do huby tak sa tym nebudu ani zaoberat.
Ale ak budes mat stastie tak by si v inzeratoch mohol nieco vycmuchat. Drzim palce.
PS: z vlastnej skusenosti viem, ze na policiu sa nespoliehaj, pokial im ten bicykel nepadne doruk ako peceny holub rovno do huby tak sa tym nebudu ani zaoberat.
Spoiler: ukázať