Zdar,
mozno blba otazka, ale mna to dost trapi.
V maji mi konci viazanost T-COM internetu a rozmyslam co dalej. Na wifi sa vratit nemienim a optika je v nedohladne. Takze zostava DSL. Ale mam dilemu:
Momentalne bezi akcia do konca marca, kde prvych 6 mesiacov to mam za 9€ azvysok za cca 18€(Turbo 2 bez pevnej linky). Tu by som mohol objednat uz pred skoncenim viazanosti.
Premyslam vsak, ci sa neoplati pockat na nejaku letnu akciu, nakolko stavajuce ceny mi platia aj 6 mesiacov po viazanosti. Neviete niekto ako to bolo po ine roky s letnymi akciami u T-COMu?
T-COM internet
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
T-COM internet
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: T-COM internet
...ja som bral toto leto DSL od T-comu (Turbo Solo 3) v auguste v akcii (znizene pausalne ceny + zvyseny upload + eset na 2 roky zdarma)
...na druhy mesiac bola uz ina akcia, trosku slabsia (hlavne zlavnili zariadenia)
...no a potom dosla vianocna, ktora bola podobna tej letnej.
No vsetky akcie zalezia od aktualnej trhovej situacie a marketingovych tahoch. Cize nikto ti nevyvesti, kedy bude najlepsia.
...jedine co je iste, ze ked chces internet za slusnu cenu, musis za jednoznacne zaviazat
..ale kedze ti pod zadkom nehori a stavajuce ceny budes mat este 6mes, tak by som pockal do leta
...na druhy mesiac bola uz ina akcia, trosku slabsia (hlavne zlavnili zariadenia)
...no a potom dosla vianocna, ktora bola podobna tej letnej.
No vsetky akcie zalezia od aktualnej trhovej situacie a marketingovych tahoch. Cize nikto ti nevyvesti, kedy bude najlepsia.
...jedine co je iste, ze ked chces internet za slusnu cenu, musis za jednoznacne zaviazat
..ale kedze ti pod zadkom nehori a stavajuce ceny budes mat este 6mes, tak by som pockal do leta
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: T-COM internet
tiez je dobre pozriet ci nezobrat obycajne bez akcie a platit 12e mesacne 2 roky ako sa zlakat na 4mesiace za 5e a zvysok viazanosti po 20e
letna akcia je vec ktoru vie dopredu len zopar ludi to je hadam jasne
ja som sa tiez chcel popoerat po satelite ale za tie ceny .....
letna akcia je vec ktoru vie dopredu len zopar ludi to je hadam jasne
ja som sa tiez chcel popoerat po satelite ale za tie ceny .....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s