T-COM internet

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

T-COM internet

Príspevok od používateľa MaxMan »

Zdar,

mozno blba otazka, ale mna to dost trapi.
V maji mi konci viazanost T-COM internetu a rozmyslam co dalej. Na wifi sa vratit nemienim a optika je v nedohladne. Takze zostava DSL. Ale mam dilemu:

Momentalne bezi akcia do konca marca, kde prvych 6 mesiacov to mam za 9€ azvysok za cca 18€(Turbo 2 bez pevnej linky). Tu by som mohol objednat uz pred skoncenim viazanosti.
Premyslam vsak, ci sa neoplati pockat na nejaku letnu akciu, nakolko stavajuce ceny mi platia aj 6 mesiacov po viazanosti. Neviete niekto ako to bolo po ine roky s letnymi akciami u T-COMu?
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
GASPi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00

Re: T-COM internet

Príspevok od používateľa GASPi »

...ja som bral toto leto DSL od T-comu (Turbo Solo 3) v auguste v akcii (znizene pausalne ceny + zvyseny upload + eset na 2 roky zdarma)
...na druhy mesiac bola uz ina akcia, trosku slabsia (hlavne zlavnili zariadenia)
...no a potom dosla vianocna, ktora bola podobna tej letnej.
No vsetky akcie zalezia od aktualnej trhovej situacie a marketingovych tahoch. Cize nikto ti nevyvesti, kedy bude najlepsia.

...jedine co je iste, ze ked chces internet za slusnu cenu, musis za jednoznacne zaviazat ;)
..ale kedze ti pod zadkom nehori a stavajuce ceny budes mat este 6mes, tak by som pockal do leta :-)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor
BattleTag
STEAM
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Re: T-COM internet

Príspevok od používateľa lezgy »

tiez je dobre pozriet ci nezobrat obycajne bez akcie a platit 12e mesacne 2 roky ako sa zlakat na 4mesiace za 5e a zvysok viazanosti po 20e

letna akcia je vec ktoru vie dopredu len zopar ludi to je hadam jasne
ja som sa tiez chcel popoerat po satelite ale za tie ceny .....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Návrat na "Debata o všetkom"