dobra rada na brigadu
dobra rada na brigadu
prepacte ze otravujem s takymito koninami ale chcel by som si nejako privirobyt--> daku brigadu<-- a najviac som rozmyslal nad tymi internetovymi klikackami lebo cez tyzden este chodim do skoly a na daku riadnu brigadu pojdem cez prazdniny.
Viem ze je kopa tychto stranok na ktorych sa da klikat na tie reklami alebo co to je a zarobit nejake tie penaze poradte mi prosim
Dakujem
Viem ze je kopa tychto stranok na ktorych sa da klikat na tie reklami alebo co to je a zarobit nejake tie penaze poradte mi prosim
Dakujem
Spoiler: ukázať
Re: dobra rada na brigadu
v tescu pri vykladani tovaru zarobis viac ako klikanim
btw privyrobit, reklamy
btw privyrobit, reklamy
Tak myslis ze to klikanie je sprostost? Mne sa to veru tiez nezda
Áno, je to sprostosť.
neviem odkial si, ale ak mas moznost ist k stahovakom, tak chod... platia vyborne (aspon tuna v BA po 3,33€ za hod. neklesnu).
Nikedy makas ako vol, niekedy sedis a si plateny ale stoji to zato vyskusat
Nikedy makas ako vol, niekedy sedis a si plateny ale stoji to zato vyskusat
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
nemyslim si to, viem to
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Je to hlúposť, za jedno kliknutie máš cent, za deň môžeš cca 35 krát kliknúť... Teda nič moc... + peniaze ti pošlú, až keď máš 50 dolárov.....
Neni to sprostosť... Zarobíš na tom milijóny... štyri!maco54 napísal:Tak myslis ze to klikanie je sprostost? Mne sa to veru tiez nezda
Me like Pentium
Myslim ze miliony nezarobym ale nejake peniaze cez skolu lo obede by sa dali nee??
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tak napríklad môj brat učil po škole malé deti na základnej telesnú
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Scorp napísal:milijóny...
oboch vas poslat na doucovanie pravopisu, a nie robit. kto ma citat takyto grc? omg....maco54 napísal:nezarobym
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Maco: ak zarobíš na tom 50 dolárov za rok, tak budeš rád....
Súhlasým s druhou časťoushiro napísal:Scorp napísal:milijóny...oboch vas poslat na doucovanie pravopisu, a nie robit. kto ma citat takyto grc? omg....maco54 napísal:nezarobym
Me like Pentium
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
aj s prvou by si malScorp napísal:Súhlasým
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Nerieste tu pravopis na to sa teraz vy...
Tak ja skusim este daco vymysliet.
Tak ja skusim este daco vymysliet.