co som vyhral?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

co som vyhral?

Príspevok od používateľa lezgy »

nazdar
volali mi rodicia vraj dostali pozvanku na skvelu veceru a pod....
len treba doniest dalsi manzelsky resp nejaky par...
vsetci vieme oco ide....

otazka jeale ...co som vyhral a za akych podmienok...viete niekto co za vyhry su to?
najest zadara by som sa aj celkom siel :-D
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Re: co som vyhral?

Príspevok od používateľa zachary »

klasika - prezentácia nejakého ultra mega super výrobku, večera, malá pozornosť ale ak si nič nekúpiš, nič extra ako darček nedostaneš, a ak kúpiš, zaplatíš to vlastne v cene toho hyper výrobku .. či sa mýlim? :laugh:
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

My sme vyhrali prezentáciu "zdravého živ. štýlu" po slovensky povedané, hrnce, vankúše, tlakomery atď.. No, ako darček si mal dostať kuch. robot a darček v hodnote 13€..Tiež podmienka zohnať aspoň 2 manž. páry.
-Zohnali sme, prišla pipka s taškami a batohmi..najprv pomerala tlak, ukázala hrnce (varia bez oleja, kecy, kecy..nedalo sa to jesť) a potom vankúše/prikrývky.
-Všetko bolo strašne predražené, takže sme si nekúpili nič, pipka bola vytočená jak ducati, že zadrbala celý deň a nič sme nekúpili (ale šak čo? môj problém? oni nám to poslali.) :rolleyes:
- Ale bolo povedané, že bude robot a darček, tak sme pýtali..z nechuťou nám to strčila do ruky, spakovala tašky a odišla tam odkiaľ prišla. :-D

Takže toľko moje skúsenosti s prezentáciami...aspoň som vedel aký mám tlak.. :good:
galen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa galen »

zachary napísal:klasika - prezentácia nejakého ultra mega super výrobku, večera, malá pozornosť ale ak si nič nekúpiš, nič extra ako darček nedostaneš, a ak kúpiš, zaplatíš to vlastne v cene toho hyper výrobku .. či sa mýlim? :laugh:
na 95% mas pravdu

predpokladam, ze to budu mega-super-duper-turbo-hrnce, 6 kusov za 50k SKK (alebo ekvivalent v Eur)

jo, bamma_boy ... pravdu dis ...
aj na takom som bol, svokra povolala do zbrane :hysterical:
prisla teta, porozpravala kadecotadeco, pomerala tlak, tlakomerom ... ktory ukazoval o 20 jednotiek viac, nez klasika Hg...
tak mala taky zly nastup, a rozladena z toho bola ... heh ...
no, skratka ... ale zase to bolo o hrncoch za 50k

este ze som taka huba, a vzdy poviem, ze neviem o com bude rec a ze tu ich firmu nepoznam :laugh:
lava, prava, lava, prava ...
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

len aby si este aj tu veceru nemusel platit :D
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

aj ja som bol nedávno...s rodinou...tiež super-duper mega-ultra titánové hrnce prospešné ľudskému zdraviu, kuchynský robot....a bla bla bla...
ale aspoň sme sa najedli :D