2pouzivatelia na facebooku
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 17. Mar, 2010, 19:09
2pouzivatelia na facebooku
Dobry den chcel by som trochu preverit svoju priatelku,ze s kym si a o com pise lebo mam nejake podozrenie a vsetko popiera ze si len namyslam.Niezeby som jej neveril ale tak sa vravi doveruj ale preveruj.Tak sa chcem spytat ci sa da nejak napojit na facebook bez toho aby ju odpojilo,aby proste nezistila ze tam som.Ako ja udaje prihlasovacie mam,a ked pozriem tam tak chat je vypnuty a vsetko zmazane.A chat sa neda nejak obnovit,aby sa dal precitat.Dakujem za rady.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: 2pouzivatelia na facebooku
Myslis to tak ,ze ona bude na jednom pocitaci a ty na druhom a prihlaseni budete obaja?
Pokial ano ,tak sa to da...
Pokial ano ,tak sa to da...
-
- Nový používateľ
No ano tak to myslim.Ona by bola doma na PC a ja tiez doma.A mozes poradit ako sa to da bez toho aby ju odhlasilo
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Preco to vobec riesis ? Ak jej nedoverujes, tak si to vyrieste zoci-voci a nie ze budes po nej spehovat. To, co sa snazis tu teraz riesit je zasahovanim do jej sukromia a pravdepodobne aj porusenim zakona. Ziarlivost ta na podobne konanie neopravnuje.
-
- Nový používateľ
Tak radsej to zistit skor ako neskor a potom lutovat.Asi si sa este tak nepopalil akooja ze som doveroval a tak ma osrala a prisiel takmer o vsetko.Keby som zistil ze nic nerobi zleho,tak sa priznam a bude na nej ako to zoberie.
Podobné témy tu už boli, skončili lockom, výnimkou nebude ani táto.
LOCK
LOCK
.