prehravanie HD videa
prehravanie HD videa
Prosim Vas, moze mi niekto povedat v com je chyba ?
Na tejto zostave sekaju HD filmy a to nehovorim o Full HD
P4 3,2GHz (775)
MSI PL945 neo
2GB RAM
8800 GT OC
V com moze byt chyba? Podla poziadaviek na prehravanie Full HD splna zostava vsetky poziadavky a aj tak to nepozeratelne seka
Chcem sa voperd ospravedlnit, ale neniasiel som vhodnejsiu miestnost ako toto tak som to napisal ssem
za rady dakujem, ak treba nieco dopisat dopisem
Na tejto zostave sekaju HD filmy a to nehovorim o Full HD
P4 3,2GHz (775)
MSI PL945 neo
2GB RAM
8800 GT OC
V com moze byt chyba? Podla poziadaviek na prehravanie Full HD splna zostava vsetky poziadavky a aj tak to nepozeratelne seka
Chcem sa voperd ospravedlnit, ale neniasiel som vhodnejsiu miestnost ako toto tak som to napisal ssem
za rady dakujem, ak treba nieco dopisat dopisem
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: prehravanie HD videa
Aky player pouzivas na prehravanie?
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Presne to som sa chcel spytat - ak nepouzivas software vyuzivajuci akceleraciu cez graficku, tak je tvoj pocitac pre HD absolutne nedostacujuci. Staci ale pouzivat spravny software, a ide to bez problemov (mne napriklad full HD ide aj na Atom 330+ION).
stiahni MPC Home Cinema, v nastaveniach nastav output Directx 9 a pod internal filters/transform filters si zaskrtni H264 (DXVA) - a bude sa ti x264 akcelerovat cez grafiku (DirectXVideoAcceleration) - teda tipujem ze s tym mas problem
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
valistar presne to som chcel napisat tiez si myslim ze to neprehrava s spravnom prehravaci
Lenovo ThinkPad T420s
dakujem velmi pekne za radu, vyskusam a napisem
chcem sa este spytat ako to "nastavim" tak, ze mi pojdu bez sekania prehravat HD/Full HD filmy napr. aj z Youtube, alebo inych serverov ?
neviem ci to treba, ale pouzivam mozillu
dakujem
chcem sa este spytat ako to "nastavim" tak, ze mi pojdu bez sekania prehravat HD/Full HD filmy napr. aj z Youtube, alebo inych serverov ?
neviem ci to treba, ale pouzivam mozillu
dakujem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://www.nvidia.com/object/adobe_flas ... vidia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: prehravanie 4k videa
Zdravim, hlasim sa opat do tohto vlakna, na svojom NB MSI GE60 2OE mi nejde dobre prehravat 4k video. Ak by som mal byt presny, tak na W8.1 to ide bez najmensej chybicky, ci uz youtube 4k alebo subory 4k. Na w7 to je viac-menej nemozne. Viete mi prosim niekto poradit ako na to?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
takisto to moze byt otazka kodekov, ktory sa pouziva, ako a ci vobec je akcelerovany grafickou kartou a podobne. Bacha na jednu vec : to co mas z youtube akoze 4K video, je 4K asi tak ako som ja kozmonaut. Vsetky hentie hracicky s datovym tokom 30Mbit/s... no co mam povedat.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: prehravanie 4k videa
A teda nejake najschodnejsie riesenie, nejaky kodek alebo nieco?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
naco ti je 4k? mas vobec 4k monitor a filmy v 4k?
az na par novych modelov grafik ti 4k nebude akcelerovat ziadna a cele to bude tahat cpu.
u mna na cpu v podpise 4k video vytazi cpu na 20%, ale je to ina liga ako i5, kde to moze ist kludne cez 50%
az na par novych modelov grafik ti 4k nebude akcelerovat ziadna a cele to bude tahat cpu.
u mna na cpu v podpise 4k video vytazi cpu na 20%, ale je to ina liga ako i5, kde to moze ist kludne cez 50%
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Subory vyriesene cez prehravac PowerDVD, pekne plynule. Ziadny iny to nedal, nevynimajuc VLC, BSplayer atd... 4k youtube atd nebudem teda riesit.