mate skusenosti s Abit KV7??? kcem do ne3j dat dakeho mobila prip unlock barthona.
alebo vsetci chvalia epoxku tiez kt 600 ale neviem co stoji ani gde ju v ba kupit...
abit KV7
EPoX u nas predava www.sofos.sk. Je to velkosklad, a ak nemas moznost to u nich kupit, urcite ti poradia svojich maloodberatelov. Model je 8KRAI, na www.hwplus.sk je recenzia EPoXu s KT600 cipom.
Ta ABITKA je asi na rovnakej urovni ako Epox. Je vsak trosku drahsia ,niektorym uzivatelom na nej vadi blbe rozmiestnenie zastrciek- kable vraj idu krizom krazom. To ale musis posudit sam . Mne by napr.na nej vadil vetracik na cipsete (mam rad tiche PC ). Epox ma este jednu funkciu . Je to softverove chladenie CPU (v klude nie je problem 36 stupnov).To ale podporuje len na novsich biosoch . V poslednom biose pisu ze je pripravena na zbrusu novy CPU Sempron -to sa do buducna urcite hodi.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
no tak to tej epoxke docela hra do kariet. a cenovo su rovnake preve preto sa pitam... v kabloch si urobim poriadok urcite aj sam to uz zas problem nebude. a aktiv by som vymnil. a na epoxke mi trochu chybaju diery okolo patice ale aj s tym sa da zit.
O kolko sa da ta epoxka udervoltnut? keby ze tam xcem behat mobila na defaulte zlada to? lebo viem ze ta abita hej.
O kolko sa da ta epoxka udervoltnut? keby ze tam xcem behat mobila na defaulte zlada to? lebo viem ze ta abita hej.
Robil som PC s KRAI ale teraz ju tu nemam tak ti to neviem presne zistit . Na mojej KRA2+ s poslednym beta biosom z marca je rozsah :
CPU 1,4V - 2,0V (krok po 0,025V)
RAM 2,5V - 3,2V (krok po 0,1V)
Tie biosy su takmer identicke - malo by to byt to iste (KRAI nema IDE RAID)
CPU 1,4V - 2,0V (krok po 0,025V)
RAM 2,5V - 3,2V (krok po 0,1V)
Tie biosy su takmer identicke - malo by to byt to iste (KRAI nema IDE RAID)
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"