Zdravim pani
Dostala sa mi pod ruky jedna obliata 6300-vka a potrebujem pomoc. Bola len obliata z vrchnej strany nic drasticke ziadne kupanie vo vani ani nic podobne. Ked do nej dam baterku a stlacim zapinacie tlacitko tak sa rozsvietia bocne svetielka a nic sa nedeje. potom sa mi po vytiahnuti a opetovnom zasunuti baterie stalo ze hned po zasunuti zacali svetielka blikat a kym som drzaj zapinacie tlacitko tak svietili .... akonahle som pustil zacali znova blikat. ked som ho pripojil na nabijacku svetielka ostali svietit a dokonca sa aj prihlasil do pocitaca ale pochvili sa znova odhlasil ... toto sa opakovalo do nekonecna .... skusil som aj death phone flash v phoneixe a uz sa zdalo ze ozila lebo pri konci flashu napisala test mode ale displej nezapol podsvietenie len napisal test mode. po skonceni flashu za prihlasila ako novy hardware a nainstalovali sa jej vsetku ovladace ako beznej funkcnej nokii lenze v zapeti sa znova vratilo blikanie .... Ak mate skusenosti alebo napady sem snimi
utopena Nokia 6300
- michal2549
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Feb, 2009, 01:14
utopena Nokia 6300
CPU: C2D E8200 2,66GHz @ 4,00GHz (Megahalems) MB: ASUS P5K Pro P35 VGA: ASUS GTX285 (648/1476/1242 @ 725/1656/1404) RAM: Apacer 2x2GB 800MHz @ 1000MHz PSU: Epsilon 700W + LG FLATRON L246WH 24" + MS Sidewinder X6 + MS Sidewinder X8
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Re: utopena Nokia 6300
utopený, umytý, obliaty fon je ako zakázaný stav v RS preklápacom obvode nikdy nevieš čo sa stane. Odporúčam základy zotavenia telefonu po utopení - vykúpať matičnú dosku v čistom alkohole - dostávať to v lekárniach.
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
Re: utopena Nokia 6300
pri kazdom kontakte z tekutinou treba okamzite offnut a odstranit bateriu a po uplnom rozobrati fonu uplne ususit. Moje naj skusenosti su> spojazdeny telefon K600 1tyzden na dne rybnika, a kolegova k610 komplet zaliata maltou, oba OK