Nakup komponentov
Nakup komponentov
Chcem sa opytat odkial nakupujete pc komponenty ale aj LCD monitory alebo Tv.
Ja som nasiel par stranok na ktorych su ceny dobre. LCD boli o aj 50€ lacnejsie ako na sk strankach.
Pozeral som aj grafiky a tie boli lacnejsie cca: 20€. Ale boli vecsinou iny vyrobcovia co ani nepoznam napr: XFX, EVGA, BFG a ine. Proste nie su tam znacky ako tu: Gigabyte, ASUS, Zotac a ine.
A chcem sa aj opytat ci sa oplati odtade nakupovat? Ak mate s tym niekto skusenosti.Odkial sa to najviac oplati?
Ja som nasiel par stranok na ktorych su ceny dobre. LCD boli o aj 50€ lacnejsie ako na sk strankach.
Pozeral som aj grafiky a tie boli lacnejsie cca: 20€. Ale boli vecsinou iny vyrobcovia co ani nepoznam napr: XFX, EVGA, BFG a ine. Proste nie su tam znacky ako tu: Gigabyte, ASUS, Zotac a ine.
A chcem sa aj opytat ci sa oplati odtade nakupovat? Ak mate s tym niekto skusenosti.Odkial sa to najviac oplati?
Spoiler: ukázať
Re: Nakup komponentov
http://www.newegg.com/" onclick="window.open(this.href);return false; tunak napriklad
to fakt ??!! to si zo mna srandu robis ne!!?
to fakt ??!! to si zo mna srandu robis ne!!?
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
nie,nerobi,je to tak....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
presne je to tak.Evga u nas ozenies co ja viem jedine v sofose , o ostatnych som na slovensku este nepocul.
ten shop je pohode, podobne ako amazon a mnoho inych
A poznate este nejake shopy?
Inak co myslite podlamna sa oplati odtial nakupit nie?
Inak co myslite podlamna sa oplati odtial nakupit nie?
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
HW sa zakonite kazi, ked si zoberies, ze to potom budes s nimi riesit tak to uz musis ty vediet ci sa ti to oplati....
Noneviem ci sa dako kazi nepovedal som ze nie ale isto to nie je pravidlo
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, newegg a americke obchody su vo vseobecnosti su lacnejsie, lenze :
- Newegg do zahranicia vobec neposiela
- Ak si to objednas z obchodu, ktory posiela do zahranicia, tak mozes pocitat s postovnym na urovni $70-200
- Ak si to objednas zo statu mimo EU, tak ti na to este prihodi colnica DPH (19%) a clo (0-?%).
EVGA zozenieš aj u mňa už ak sme pri tom a dokonca nielen grafiky, ale aj dosky. Pre tie veci ako píše Fero sú aj tie ceny diametrálne odlišné od tých v USA napr.Broslowski napísal:presne je to tak.Evga u nas ozenies co ja viem jedine v sofose , o ostatnych som na slovensku este nepocul.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
A preco by nemali posielat do zahranicia ved som pozeral a doprava stoji nejakych 7,8 dolarov
samozrejme som nechcel urazit Napisal som o predajcovi o ktorom viemGABO napísal:EVGA zozenieš aj u mňa už ak sme pri tom a dokonca nielen grafiky, ale aj dosky. Pre tie veci ako píše Fero sú aj tie ceny diametrálne odlišné od tých v USA napr.Broslowski napísal:presne je to tak.Evga u nas ozenies co ja viem jedine v sofose , o ostatnych som na slovensku este nepocul.
-
- Moderátor
Co si pozeral ? Cenu dorucenia v USA ? A to ti je u nas naco ?maco54 napísal:A preco by nemali posielat do zahranicia ved som pozeral a doprava stoji nejakych 7,8 dolarov
http://www.newegg.com/HelpInfo/FAQDetail.aspx?Module=4" onclick="window.open(this.href);return false;
Does Newegg.com ship internationally?
Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.
z toho angl textusom moc vycital ale dobre prelozil somsi tu vetuco si dal cize nic semneposlu hej?
-
- Moderátor
Posielaju iba v ramci USA a Puerto Rica.