Toto som nasiel v schranke,samozrejme ja pako som na to klikol,ale kedze prehliadac stale pracoval,som to zrusil ked som si vsimol adresu odosielatela, ako s otp bankou som nikdy nemal nic,ale takto sprava od nej asi nevyzera ze?
OTP banka email?
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
OTP banka email?
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: OTP banka email?
jackhammer: a to si si nevsimol ze to pise po anglicky? Chodi to teraz asi kazdemu, ale ked som normalny, tak na to neklikam...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Ziadna banka na svete nikdy v zivote nic take mailom chciet nebude
Aj keby to bolo po slovensky a aj keby ta email adresa mala spravnu domenu (da sa to nejak oklamat) tak na nic neklikat. NIKDY !
Aj keby to bolo po slovensky a aj keby ta email adresa mala spravnu domenu (da sa to nejak oklamat) tak na nic neklikat. NIKDY !
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
inak doslo to aj otcovi... a ja som hned uvidel ze je to cisty od*b... takze neklikajte na to
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Ako klikol som na to v podstate automaticky,kedze som bol akurat po nocnej,fungoval som tak na 30% ale udaje by som tam urcite nezadal ziadne(samozrejme ani nemam ake) to mam vsugerovane zase z pouzivania steamu,a ze to bolo po anglicky-no ako hovorim som bol po nocnej a kedze som v uk tak sa mi to v tej prvej sekunde neudrelo do oci.
Ale dakujem chlapci,teraz som si isty a budem davat vacsi pozor.
Ale dakujem chlapci,teraz som si isty a budem davat vacsi pozor.
Spoiler: ukázať
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Tak takto nejako si predstavujem ako si ludia zaviria pocitac Popripade len "potvrdia" zivost svojho email konta aby mohli dostavat viacej spamu do posty. Pocul som ze overena email adresa je drahsia ked sa predavaju tie DB ktore sa pouzivaju na spam.jackhammer napísal:Ako klikol som na to v podstate automaticky...