vyber webhostingu a domeny, need HELP!

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
fLex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00

vyber webhostingu a domeny, need HELP!

Príspevok od používateľa fLex »

Zdravim vsetkych,
mam taku ulohu najst najlepsie riesenie s hostingom pre webstranku a domenu.
Poziadavky su uplne jednoduche:
- najlacnejsi
- najoptimalnejsi
- spolahlivy

kedze sa v tom prilis nevyznam a neviem kde mam skor zacat, obratil som sa s tym sem, ci by ste mi nevedeli zo skusenosti niektori poradit ?

jednoducho potrebujem webhosting na ktorom nepotrebujem ukladat velke data, stranka je urcena pre jednu mensiu restauraciu, cize zopar obrazkov a naozaj jednoducha stranka, takze myslim, ze do 50MB by sa to pomestilo, ale to je fakt take minimum.
dalsia poziadavka bola, aby to vyslo co najlacnejsie, platit by sa malo za cely rok naraz, pripadne mozno mesacne splatky, ale zalezi od toho aka bude moznost.
jedine co mi ostava je googlit a googlit pokial mi niekto zo skusenosti neporadi
dufam, ze mi s tym vyberom niekto poradite, za kazdu odpoved vopred DAKUJEM !
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Re: vyber webhostingu a domeny, need HELP!

Príspevok od používateľa Scorp »

Ak to bude čisté html bez php a db, tele3 a subreg v cz ti k doméne dajú nejakých 10-20MB priestoru... inak je všetko okolo 10-15€ ročne a tu je celkom jedno, čo vezmeš
Me like Pentium
fLex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 22. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa fLex »

tak dnes som troska prezeral a co som zatial nasiel tak boli riesenia okolo 30 eur rocne a ja si myslim, ze by som mohol najst aj nieco lacnejsie.
bohuzial nie je to pre mna, keby to bolo na mne tak vyberiem jedno z troch rieseni a hotovo, ale mne bola dana snad nesplnitelna poziadavka, aby to bolo co najlacnejsie.. povodne som dufal, ze to bude do 20 eur rocne s webhostingom a domenou, ale pravda je taka, ze webhosting ma mesacne vyjde najlacnejsie zatial nejakych 2,16 eur co je *12 a mame tu 25.92 a to som nezapocital este domenu. Najlepsie bolo, ze na tej danej stranke pre istotu nechceli uverejnit ani cennik pre domenu, takze fakt solidna spolocnost !ale mozno som len ja nepozorny, kludne sa presvedcte sami na http://www.webhostingy.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;

naozaj nik nepozna nic takeho ?
10 - 20 MB je vcelku malo, ale pokial nebude ineho vychodiska zrejme to skusim navrhnut. Len osobne by som riesil skor slovensky webhosting

Kazdopadne velke DIKY ! :-)

EDIT://
Mozno som predsa nasiel riesenie na http://websupport.sk/customhosting" onclick="window.open(this.href);return false; ked som sa poriadne rozhliadol. Zajtra to preskumam este podrobnejsie. mate niekto skusenost s tymto ? dakujem.
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

websupport mame a zatial su :good: . Mame ten neobmedzeny. Inak ked zoberies eu domenu usetris skoro 4€ ;)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Návrat na "Debata o všetkom"