iPhone 3G - odpálený softvér
iPhone 3G - odpálený softvér
chcel by som sa spýtať akú hodnotu by mal podľa vám iPhone 3G s totálne odpáleným systémom... myslím to tak, keby som ho predal na náhradné diely, pretože po HW stránke je úplne bez chyby - žiadne škrabance, ani najmenšie, ani na displeji, ani nikde inde, aj baterka je v perfektnom stave... + nabíjačka, kábel k PC, slúchadlá - všetko originál... skúšal som ho dávať do originál opravy a tam mi povedali že už sa s tým nedá absolútne nič robiť, pretože je tak bloknutý že sa s tým nedá nič urobiť... všetko je v perfektnom stave aj originál balenie len softvér je v .....
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Re: iPhone 3G - odpálený softvér
no ked ho zapnem, tak nabehne to logo applu a potom pyta pripojenie k PC... keď ho pripojim tak ho počítač vôbec nezaregistruje... odniesol som ho do servisu, tam sa na neho pozreli a povedali mi že je úplne bloknutý, proste vôbec sa nedá nahrať nový systém ani nič...
skúšal si aj apple autorizovaný servis?
na servisákov v SR mám vlastný názor.
na servisákov v SR mám vlastný názor.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
ano, išiel som do origo servisu, ešte mi aj povedali keď som tam prišiel že keď sa podarí dať nový systém tak mám obnovenú 2 ročnú záruku na softvér... ale bol by som rád keby mi niekto povedal akú má cenu ten mobil bez softvéru... podľa mňa by sa určite niekomu zišla nová baterka alebo displej... na nete som nič nenašiel preto sa pýtam
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...skus este http://www.mcn.sk/" onclick="window.open(this.href);return false; ci http://www.icprog.sk" onclick="window.open(this.href);return false;. Pripadne sa popytaj na http://forum.iphone.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;, mozno niekto ma s tym skusenosti.
btw, pri pripadnom predaji, by som mozno mal zaujem o prislusenstvo
btw, pri pripadnom predaji, by som mozno mal zaujem o prislusenstvo
no už sa mi ozvalo celkom veľa ľudí, ale nikto ešte nespomenul cenu.... ja sa v tom veľmi neorijentujem, takže píšte koľko by ste dali napr. za nabíjačku a tak
no keď si zoberieš že je to úplne ako nové tak 10 eur je dosť málo...
náhodou z toho iphonu základnú dosku by si potreboval? mne by sa vcelku hodila lebo ja som môj vykúpal v mlieku
myslíš , že po 5 mesiacoch to je ešte aktuálne ?shevalier napísal:náhodou z toho iphonu základnú dosku by si potreboval? mne by sa vcelku hodila lebo ja som môj vykúpal v mlieku
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Zobral by som USB kábel. Za koľko by si ho predal?