Ahoj vsetci. rad by som sa chcel spytat na setelit, kedze nasi chcu nieco kupit.
Chceme nieco za co sa nebude platit mesacne ani rocne. Musia tam byt slovenske a ceske programy
Potrebujem poradit naco si davat pozor, ake zariadenie kupit, cenu a ake programy sa daju na tom chytit ( vsetky ak sa da ).
Dikes
Kupa satelitu ... Poradte..
Kupa satelitu ... Poradte..
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- ellinor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
pozri sem: http://www.mojobchod.sk/shop/default.as ... ts=69ec520 ...mas to priamo v BB, tam by som sa popytal
- combo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
ja mam Dreambox DM7000-S. Je to linuxovy sat. prijimac je super. K tomu mam kartu p*nta Vr3. Ta ti odomkne SK,CZ link + U*C(Zatial nejde ale do vianoc by malo byz spojazdnene). DM7000S sa uz ale nevyraba, takze doporucujem toto:http://www.abcom.sk/Default.aspx?CatID=7&productId=395
je to v podstate to iste ako 7000S ale neda sa tam pripojit HDD
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200,chladiè cpu Speeze cooper eagle, 2*512Mb 400MHz GoodRam Dual, MB Abit NF-7 S v2.0 , Sapphire Radeon 9800, DVD/RW HP dvd640i LS, WD 40Gb,Maxtor 120Gb SATA, zdroj 400W Gembird,myš Logitech mx1000
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Zdravim,
tiez doma rozmyslame nad digitalnym satelitom. Lenze ja sa do toho vobec nerozumiem Preto by som chcel radu co sa oplati kupit. Najlepsie cely komplet: prijimac, parabolu, ... Proste vsetko co treba. Potreboval by som to na 2 TV, ale tym stylom, ze sa na odoch TV da naraz pozerat iny program. A este by bodlo aj nejake to nahravanie a pozeranie TV naraz. Cital som nieco o DreamBOXoch: maju HDD pripadne cez LAN sa pripoja k PC a nahravaju program. Ak ma niekto skusenosti so satelitmi, tak nech mi skusi poradit.
Dakujem za kazdu odpoved, ktora mi pomoze
tiez doma rozmyslame nad digitalnym satelitom. Lenze ja sa do toho vobec nerozumiem Preto by som chcel radu co sa oplati kupit. Najlepsie cely komplet: prijimac, parabolu, ... Proste vsetko co treba. Potreboval by som to na 2 TV, ale tym stylom, ze sa na odoch TV da naraz pozerat iny program. A este by bodlo aj nejake to nahravanie a pozeranie TV naraz. Cital som nieco o DreamBOXoch: maju HDD pripadne cez LAN sa pripoja k PC a nahravaju program. Ak ma niekto skusenosti so satelitmi, tak nech mi skusi poradit.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Kedze to chces mat na 2 Tv, tak musis kupit aj dva dig. satelity, ktore podporuju sharing/zdielanie kariet/. Je jedna moznost, ze zakupis Video sender / posiela a/v signal z prijimaca do 2. tv/ ale nebudes moct pozerat rozdielne kanaly pri oboch zapnutych tv. Najlepsie ale najtazsie riesenie je dig. prijimac s otvorenym systemom / DreamBox, Trpile Dragon, Ab Ip Box, Openbox.../, ktore vyuzivaju linux a podporuju zdielanie pristupovych kariet. Lenze pre zaciatocnikov, ale aj skusenejsich je obsluha dreamboxov atd. dost zlozita / ci uz nastavovanie emulatorov, zdielania alebo len vymena image v prijimacoch...MaxMan napísal:Zdravim,
Pokial mas skusenosti s Linuxom tak odporucam bud Dreambox al. Triple Dragon resp. ''slovensky vyrobok'' AB Ipbox 400-S.
Ceny tychto prijimacov sa pohybuju okolo 17-18 tisic, co nie je malo.
AB IpBox 400-S
http://shop.mojpodnik.sk/shop/item.aspx ... 8&id_cat=2
Dreambox 7020-S
http://shop.mojpodnik.sk/shop/item.aspx ... 7&id_cat=2
Osobne odporucam kupit prijimac v Ceskej Republike al. v Nemecku, kde je satelitna technika lacnejsia o cca 20-30%.
Nechcem nejako rypat, ale U*C uz na vr-3 nerozbehas, kvoli prechodu na Bios5. Ale zatial staci na SL + CL, co tiez nepojde vecne. Jedina moznost ako momentalne nelegalne sledovat u*c je zdielanie. Sysellscombo napísal:ja mam Dreambox DM7000-S. Je to linuxovy sat. prijimac je super. K tomu mam kartu p*nta Vr3. Ta ti odomkne SK,CZ link + U*C(Zatial nejde ale do vianoc by malo byz spojazdnene). DM7000S sa uz ale nevyraba, takze doporucujem toto:http://www.abcom.sk/Default.aspx?CatID=7&productId=395