Prosim vas poznate dake stranky kde su neoficialne ovladače pre Sound Blaster X-fi Fatal1ty ? lebo dneska ma to fakt naštvalo keď som vypol Warcraft 3 FT , tak mi všetko zmyzlo a len plochu som mal . ani Task Manager sa nechcel spustiť . reštartoval som PC a zrazu nemam ovladače .
ako cely čas sa to kazi , stale dokola sa mi predne repraky vypinaju , a musim to stale prepinat z 5.1 => 4.1 => 5.1 aby zase išly , a plno veci .
skušal som najsť dake neoficialne ale našiel som len toto http://nomoregoatsoup.wordpress.com/x-fi-drivers/" onclick="window.open(this.href);return false;
su ešte aj dake ine ? kde su opravene niektore tieto chyby ?
jasneže že som použival Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013 pre Windows 7 64bit
ale takto mam len viac chuť aby všetci v Creative umreli bolestivou a pomalou smrťou . Bo to su strašne hovada nenažrane ...
Neoficialne ovladače pre Sound Blaster X-fi
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Neoficialne ovladače pre Sound Blaster X-fi
nikto nevie ? ako už rozmyšlam že to predam a kupim niečo poriadne , ale kto to preboha kupi ...
tato jedina vec mi doslova DOJEBAVA PC , tie ich ovladače su uplne nahovno .
tato jedina vec mi doslova DOJEBAVA PC , tie ich ovladače su uplne nahovno .
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
nerozumiem, ja ich oficialne ovladace pouzivam odkedy na windows 7 vysli a zatial som ziadny problem nezaznamenal.. prepac ze som nepomohol, ale nemusel som hladat neoficialne..
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
dal by som ti priamy odkaz ale niesom za pc. Neoficialne mas aj na creative forum,a druhe najdi cez google ,zadaj pax creative xfi drivers
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nepozanm podla cisel,ale mas ich posledne?
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
r.b.class : ehm nie určite puživam tie najstaršie ktore len existuju , ešte na Sound Blaster 16 , tie čo som napisal boli od januara a nove vyšli až teraz 16.6. , čo ten prvy komentar som pisal v maji
marcel.es : no a to maš 2.1 nie ? a keď , tak je to PCI verzia čo su tie prve verzie , SB X-Fi Fatal1ty
MaxPayne : thx aspon nejaky nazov po ktorom to možem hladať , ešte skusim tie junove čo vydali po pol roku , a potom najdem neofiko keď to tiež nepojde , ono som sa potom na to vybodol a začal som pri 5.1 repkrakoch mať nastavene 2.1 , tam to na 2.1 neblbne ...
marcel.es : no a to maš 2.1 nie ? a keď , tak je to PCI verzia čo su tie prve verzie , SB X-Fi Fatal1ty
MaxPayne : thx aspon nejaky nazov po ktorom to možem hladať , ešte skusim tie junove čo vydali po pol roku , a potom najdem neofiko keď to tiež nepojde , ono som sa potom na to vybodol a začal som pri 5.1 repkrakoch mať nastavene 2.1 , tam to na 2.1 neblbne ...
a co ti to ako blbne?Archon napísal:Prosim vas poznate dake stranky kde su neoficialne ovladače pre Sound Blaster X-fi Fatal1ty ? lebo dneska ma to fakt naštvalo keď som vypol Warcraft 3 FT , tak mi všetko zmyzlo a len plochu som mal . ani Task Manager sa nechcel spustiť . reštartoval som PC a zrazu nemam ovladače .
ako cely čas sa to kazi , stale dokola sa mi predne repraky vypinaju , a musim to stale prepinat z 5.1 => 4.1 => 5.1 aby zase išly , a plno veci .
skušal som najsť dake neoficialne ale našiel som len toto http://nomoregoatsoup.wordpress.com/x-fi-drivers/" onclick="window.open(this.href);return false;
su ešte aj dake ine ? kde su opravene niektore tieto chyby ?
jasneže že som použival Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013 pre Windows 7 64bit
ale takto mam len viac chuť aby všetci v Creative umreli bolestivou a pomalou smrťou . Bo to su strašne hovada nenažrane ...
ja mam par mesiacov x-fi platinum pci verziu , kupil som ju novu celkom vyhodne. bal som sa presne toho ako budu fungovat ovladace ... a ci vobec najdem ovladace pre 64bit win 7 . a nakoniec pouzivam oficialne a ziaden problem . mam aj dake neoficialne keby chces
ale neskusal som ich
jedine co zatial neviem rozbehat je midi
Phenom 555 @3.75Ghz default voltaz, Sapphire 6850 800/1020 default voltaz, 2x2GbDDR2 956Mhz CL5 ram, SSD kingston KC100 120Gb, HDD WD black 6401AALS, X-fi, blu ray. gigabyte doska AM2+, seasonic 350W 80PLUS zdroj upravene chladenie, microATX skrinka,
37"tv/lcd sony bravia
SOUND:receiver YAMAHA RX V661 + 2 predne repro KEF + center yamaha + subwoofer yamaha + 2zadne
laptop MSI a HP
37"tv/lcd sony bravia
SOUND:receiver YAMAHA RX V661 + 2 predne repro KEF + center yamaha + subwoofer yamaha + 2zadne
laptop MSI a HP