Čaute, moja grafika GeForce 9800 GX2 vypovedala funkčnosť. PC síce nabehlo, bez problémov, ale hneď po zapnutý hry mi Windows skončil v Modrej obrazovke, a následne sa reštartol. Pričom mi už nenabehli ovládače ku grafike "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)".
Ovládače som odinštaloval, a znova nainštaloval, PC som po vysával od prachu, skontroloval som či sú všetky káble riadne pozasúvané. Výsledkom bolo že Pc chvíľu bežalo s ovládačmi (všetko sa javilo v poriadku), kým som nespustil hocijakú hru, alebo graficky benchmark, vtom okamihu sa vždy sekol, reštartol, alebo zamrzol.
Chcel som si vyskúšať grafiku aj v Linuxe ale pri butovani Live CD Ubuntu 10,04 vy vyhodí chybu že nemôže vytvoriť desktop session.Z toho usudzujem Že to bude asi Hardwerovy problém.
Nemáte niekto nejaké nápady v čom by to mohlo byť, a čo ešte by som mohol vyskúšat ?
Probléms GeForce 9800 GX2
Re: Probléms GeForce 9800 GX2
Skus si odnekadial (google) zohnať volaky iny BIOS pre grafiku, a pokusíť sa ho nahrať.
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
a ako sa tvária teploty grafickej karty?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Čo som pozeral teploty tak sa zdaju byť v poriadku do 40 Stupnov. Pozeral som to v PC Wizard-e , neviem či je to dostačujúci nastroj na analýzu teplôt.
Nemaš tam desi po ruke, Everest . btw? teploty vyzeraju byt v norme.
Spoiler: ukázať
zdravím ... mám presne ten istý problem
PC vyčistený ovladače preinštalované no windows mi stále vypína grafickú kartu
za hociaku radu dakujem
ak možem poprosiť ak sa vam podarí problem vyriešiť alebo podarilo kontaktovať ma mailom na mbuzogan@gmail.com ... dakujem
PC vyčistený ovladače preinštalované no windows mi stále vypína grafickú kartu
za hociaku radu dakujem
ak možem poprosiť ak sa vam podarí problem vyriešiť alebo podarilo kontaktovať ma mailom na mbuzogan@gmail.com ... dakujem