nie, bohuzial... ak chces nieco vacsie budes musiet zvolit ineho vyrobcu, ale musis mat montazne otvory na doske, aby ti neutrhlo socket ked tam das nejaky velky tazky chladic...
Naposledy upravil/-a erik v St 28. Dec, 2005, 14:03, upravené celkom 1 krát.
KeD bol socket A jediny socket AMD tak artic ani poriadne vetraky nevyrabal. Boli sice velmi tiche uz vtej dobe, ale chladili slabo. Medzi najlepsie vtedy patrili Zalmany niektore modely Thermaltake alebo Spire.
Spire no to ani nepoznam.Zalman ma prilis drahe chladice a niekedy je problem ich namontovat ak doska nema dost miesta okolo patice.Vyhoda je ze pretekajuci vzduch cez rebra zalmanov chladi aj ine komponenty.Takze AC uz asi nic.Co uz.Ako sa da zrusit tema.Nech to nezavadzia.
AJ AJ.Inac je tam o nom napisane: Chladic je vo verzii BULK a je urceny vyhradne pre procesory AMD socket 754 / 939 a 940.Takze?AJ tower 112 je super,ale ta cena.
no mali by k tomu byt aj dalsie spony na ine sockety... to sa uz musis spytat Gaba... TT 112 je fayn, az na cenu a vahu... vazi cez kilo, to uz je fakt vela... aku mas dosku? mas montazne otvory?
Takto,este len idem kupit,ma aj montazne diery okolo patice.ASUS A7N8X-E Deluxe.Potrebujem nejake PC na filmy a MP3 a tak:Vies ale aky by som bol overclocker keby som nepretaktoval aj to.
Lacike napísal:JA som len klikol na ten odkaz co mi dal a tak to tam stalo cierne na zelenom.OK?
Pozri Lacike, pokial nejdes taktit tak ti to je jedno aky tam das chladic. Osobne som mal aj Volcano 12 a teraz mam to co som aj orecenzoval. Zalmany su skor tiche ako vykonne chladice. Urcite lepsie ako box, ale ovela viac ti helfne dobre vetrana bedna ako supervykonny chladic.
Inac kde chces zohnat tu dosku? V obchodoch a velkoskladoch uz nikde neni, snaD iba spod ruky.