praskaci a admini

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

praskaci a admini

Príspevok od používateľa lezgy »

zdar
tak k tomuto vlaknu ma dohnala dnes zena
zaujimalo by ma ake maju skusenosti ludia ktori spravuju fora ako napr tento bazar, resp nieco kde su urcite pravidla obchodovania

este dodam ze na jej fore sa predava novy ako aj pouzivany tovar a platia standardne obchodne podmienky podla zakonov SR

zena kupuje na forach kadejake veci od tehotenskych az po pre dospelych
predavajuci su ludia ktori maju zivnosti, vlastnia obchody a pod
cize rokmi overeni predavajuci s viac ako 5000 100% pozitivnymi fidbekmi

ale aj prilezitostni predajcovia

tak vela kra sa jej stava ze kupi nove ako napr dnes od cloveka co ma 2340positive 100% cisty

doslo oblecenie samozrejme pouzite, zasmradene, a co je v poslednom case specialita predajcov mensie aj o 10cm v pase 15cm mensie v dlzke a pod

jednoducho hroza des
nasledne ked predajcovi zena rafne negativne hodnotenie, bud je ochota napravy, povecsine vracaju tovar a aj prachy plus postovne ako je v pravidlach ale zo zeleznou pravidelnostou sa opakuje bonzovanie a udavanie nou predavaneho tovaru

zavist? nevem
ale take primitivne bonzovanie, ohovaranie a pod tak to som sa s tym doteraz nestretol i ked zavist je typicka vlastnost slovakov

tak ma napadlo ake maju skusenosti ludia co spravuju vsemozne fora
hm ????

niekolko peral :)

nohavice nove znackove nikdy nerozbalene
dojdu podsite s opadajucimi gombikmi

nohavice nove udavana velkost 45 dodana velkost 34 !!!!!

tricko nove vakuovo zabalene
dojde pouzive zazmolkovane smrdi horsie ako zhnite zemiaky na hnojisku, vyajdrenie predajcu ..stahujem sa z UK do ITA neskor napisem

kupeny novy smink :) odtien 25
odtien dojde po mesiaci po zaplateni samozrejme cislo 14
vyjadrenie predajcu po mesiaci kluckovanie a spolupraci zenskych na fore sa dopracuju k tomu ze kazda vie o dodani inu verziu a realita je ze predavajuca prekupuje z ibaju a poslali jej zly mejkap tak ho reklamuje
medzitym je xkrat chora resp posta zatvorena, balik jej nezobrali lebo im nesiel PC, ochorel stryko...no hotova story :))

ake su vase skusenosti?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
ANONYM_a7

Re: praskaci a admini

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Ocas som nuteny obchodovat s neznamimi ludmi koli original CD nosicom kedze sa mi nechce davat za nove kopec €...Uvidime ako to dopadne tentokrat, zasielka akosi meska ale stale je to v ramci normy slovenskej posty.Snazim sa vsak obchodovat len tu , na fore kedze som si isty ze keby aj nastal daky problem vzdy sa poriesi k spokojnosti oboch.

Zavist? urcite naslovensku na 100%

Ono to ze si niekto napise do inzeratu 100% nepouzite zabalene a pride pouzite smrdlave je taka nechutnost ze mi je z toho zle :rolleyes: .. naco v tom inzerate zavadza? s prepacenim na hovno lebo tovar sa cestou neopere a nezabali sam... nechapem to :(

Pravda je ze mentalita bazarovych obchodnikov je strasne polutovaniahodna.Neviem si predstavit ze by sa nieco taketo stalo na ebay alebo pod.Este aj bez ocoty dohodnut sa na reklamacii :x
Používateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa galen »

Broslowski napísal:Ocas som nuteny obchodovat s neznamimi ludmi koli original CD nosicom kedze sa mi nechce davat za nove kopec €...Uvidime ako to dopadne tentokrat, zasielka akosi meska ale stale je to v ramci normy slovenskej posty.Snazim sa vsak obchodovat len tu , na fore kedze som si isty ze keby aj nastal daky problem vzdy sa poriesi k spokojnosti oboch.

Zavist? urcite naslovensku na 100%

Ono to ze si niekto napise do inzeratu 100% nepouzite zabalene a pride pouzite smrdlave je taka nechutnost ze mi je z toho zle :rolleyes: .. naco v tom inzerate zavadza? s prepacenim na hovno lebo tovar sa cestou neopere a nezabali sam... nechapem to :(

Pravda je ze mentalita bazarovych obchodnikov je strasne polutovaniahodna.Neviem si predstavit ze by sa nieco taketo stalo na ebay alebo pod.Este aj bez ocoty dohodnut sa na reklamacii :x
pripadne staci pohrozit znizenim ratingu, a hned sa spravaju serioznejsie ...
kedze ebay/amazon su ich zivnou podou, a akonahle pridu o solidny profil, uz nic nevyobchoduju...

holt, slovenska natura je zalozena na odrbavani, z toho tak trosku vyplyva aj obchodny styk ... hlavne ak sa da schovat za anonymitu internetu
lava, prava, lava, prava ...
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Vcera mi prislo CD od uplne neznameho cloveka.Poslal mi ho bez toho aby som mu dopredu zaplatil.Po dodani som spravil prevod ,ma peniaze spokojnost na oboch stranach.Je toto taky problem?ja nechapem jak mozu byt ludia niekedy maximalne neseriozny a odrbavaju. :x

Návrat na "Debata o všetkom"