opteron144 problem
- Dev1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
opteron144 problem
ako si to nechapem a dlho este chapat nebudem , ako je mozne ze som este dnes o 18:00 skusal aquamark a take srandy a vsetko fpoho a teraz som to zapol zase aquamark a dal mi hodnotu 80fps pri prvom prelete (naposledy som tam mal 200 :8O: ) trosicka nechapem a trosku viac popisem o co ide : takze od 18:00 do hodiny H co som zistil ze sa mi kompletne zblaznil pocitac som si zmenil jedine drivre na dosku (DFI lanparty nF3 ultra-D) na najnovsie co su na nvidia.com a menil som len dake hodnoty v biose ako casovanie ramiek a daku voltaz no vsetko som v biose vratil do povodneho stavu ako som to mal ked to bolo rock stable a pikoska na celej tejto veci je ze ked cez aidu dam pocitat priepustnost ramiek tak mam 7500mb ako predtim ked dam superPI pocitanie 1mb tak mam 29sekund ako predtim a ked dam cpuZ tak tam mam vsetky hodnoty ako predtim cize ramky na 620mhz procak na 2800mhz proste vsetko ako ma byt len ako si jedna vec nejde ako ma a to je FPS ci uz v aquamarku ci uz v CS-ku proste vsetko ide ako ma len FPS mi dava take hodnoty ako by som mal 1200mhz (vysledok pred problemom v aquamarku 85000- 12000VGA 12000CPU teraz 25000- 3000VGA 5000CPU a dake drobne) moze niketo prosim vas vysvetlit ako je mozne ze mi toto robi pc ked som uz skusil ist aj na default nastaveniach biosu skusil som dat inde ramky skusil som reinstalovat windows a pardon za vyraz DO **** NIC ?! celu noc sa s tim serkam a vazne ze som na nic nedosiel a krasnych 80fps v prvom prelete namiesto spominanych 200 takze pokial mi niekto fakt vysvetli co s tim mam budem mu srdecne vdacny pretoze jedine co ma napada je to ze som si daco odjebal ci uz procak alebo ramky alebo dosku fakt neviem
- Dev1
- Nový používateľ
este daco
este pre info :
AMD opteron 144 CAB2E tcmax 57
DFI LanParty UT NF3 Ultra-D
DUAL 2x512mb DDR550 Corsair Twinx XMS 2.5-4-4-8
ATI Radeon x850xt PE
Thermaltake BigWater SE
a vysledok testu aquamark03 pri 2800mhz viz. cpuz
http://www.fu-gaming.com/aqua+cpuz2800.JPG
a vysledok aquamarku03 pri 1200mhz viz. cpuz
http://www.fu-gaming.com/aqua+cpuz1200mhz.JPG
teraz presne neviem ci je to na smiech alebo na plac ale priklanam sa k tomu druhemu
(nic ine nebolo menene jedine nasobic a FSB) a este plus pridavam vysledok s aquamarku pred zblaznenim mojho pc
www.fu-gaming.com/aquamark.JPG
AMD opteron 144 CAB2E tcmax 57
DFI LanParty UT NF3 Ultra-D
DUAL 2x512mb DDR550 Corsair Twinx XMS 2.5-4-4-8
ATI Radeon x850xt PE
Thermaltake BigWater SE
a vysledok testu aquamark03 pri 2800mhz viz. cpuz
http://www.fu-gaming.com/aqua+cpuz2800.JPG
a vysledok aquamarku03 pri 1200mhz viz. cpuz
http://www.fu-gaming.com/aqua+cpuz1200mhz.JPG
teraz presne neviem ci je to na smiech alebo na plac ale priklanam sa k tomu druhemu
(nic ine nebolo menene jedine nasobic a FSB) a este plus pridavam vysledok s aquamarku pred zblaznenim mojho pc
www.fu-gaming.com/aquamark.JPG
- Dev1
- Nový používateľ
hmm
tak sry no , ale to prve bolo fakt pisane v amoku.Si predstav ze mas
komplet new pc a toto ti spravy vsetko pise ze ide good len fps su zle. Fakt ako si nechapem v com je problem. Flashol som dosku , resetol 20x bios a neviem co vsetko a nic , stale to ide ako by som mal 2000+ daky athlon
komplet new pc a toto ti spravy vsetko pise ze ide good len fps su zle. Fakt ako si nechapem v com je problem. Flashol som dosku , resetol 20x bios a neviem co vsetko a nic , stale to ide ako by som mal 2000+ daky athlon
- Dev1
- Nový používateľ
agp
taaaakze problem bol v tom ze krasna doska DFI nF3 lanparty ultra-D dava pri default nastaveni AGP auto a agp auto pri tejto doske je 2x cize 2 dni plne nervov ktore ma budu stat asi rok zivota sposobilo jendo auto nastavenie no ale som rad ze som si nic neodpalil