Philips 109B50 probelmy s moire...

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Philips 109B50 probelmy s moire...

Príspevok od používateľa AdsBot [Google] »

Kupil som zaciatkom tohto roka tento monitor za 8,5L, ale uz prvy krat ked som ho spustil som si vsimol zlu konvergenciu (tie mihoty a tie ciarky priesvitne co sa ma nastavovat pomocou moire). Planoval som ho vtedy vymenit, ale kedze som potreboval velke rozlysenie na svoj maturitny projekt tam som ho zatial ponechal doma. Vsimol som si ze ani sa neda uplne vyladit tvar obrazu (viem ze taketo chyby ma skoro kazdy monitor). Pravy dolny roh je stale nizzsie ako by mal byt a to moire mi zere oko. Neostrost v pravom hornom rohu a ine mensie nedostaky ako je prilis velka svetlost obarazu (neda sa do toho pozerat pokial neznisim Bgihtness na VGA o 2 stupne (samozrejme Bgihtness na monitore je na 0 a aj ostatne veci ako Light Frame je vypnute (a ked ten blby Light frame spustim tak je cely obraz dvojmo, posunuty tak o 3/4 milimetra smerom juhozapad))), meni jas ak je pozadie biela a ja tam hodim ine okno, o to vsetko pokoj. Najhorsia je aj tak to nenastavitelne moire. Len niekde som sa docital, ze zla konvergencia nie je dovod k reklamacii. (bol kupovany v sklade, takze nemal som sancu ho odskusat.) Je to 19" CRT s real flat obrazovkou (aj ked to pise vyrobca (ovalna obrazovka zaliata v rovnom skle :evil: )). Nemate niekto skusenisti aspon so servisom, alebo mozno to je naozaj reklamovatelne. Za odpoved Dikzzzzzz.......
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od používateľa AdsBot [Google] »

Jeeeeeeeee...... ono to jde reklamovat, velmi dikezzzz..... Uz som ten monitor skusal aj na inych VGA, daval som ho do inych zastrcok, skusal aj u kamosov a stale zotrvavali tie problemy.... dikezz : )

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"