Dobry. Dufam ze som dobre zaradil temu
Mam problem zohnat PSC kartu v Bratislave.
Vie mi niekto povedat kde sa to tam da zohnat??
Prosim len z vlastnej skusenosti .. na paysafecard.com som uz pozeral a ta mapa no .... Prisiel som na to miesto a asi hodinu som to tam hladal a nic som nenasiel... Takze prosim len overena predajne .....
Je mi 15 takze nemam ziadny ucet v banke ani nic podobne
Diky
Paysafecard
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Paysafecard
ja ked som kedysi davno drvil online-ovku Travian tak som si dobijal zlatky cez tuto kartu. sa mi zda, ze som iba zasiel do istrobanky kde je predajne miesto na tieto karty. stacil obciansky a pozadovana suma. teda myslim ze to bola istrobanka ,,
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
viem dat len taku blbu radu..na kazdej pumpe v rakusku
na ich stranke pisu predajne miesta v bratislave len OMV cerpacie stanice. neviem co si teda hladal, pumpa sa prehliada dost tazko
na ich stranke pisu predajne miesta v bratislave len OMV cerpacie stanice. neviem co si teda hladal, pumpa sa prehliada dost tazko
- glirpi
- Používateľ
no akurat som skusil ten lokator na ich stranke, pozeram ze na kazdej pumpe OMV by to malo byt dostupne .. to si nevedel najst ?
//EDIT: .. aha niekto dal edit
//edit by killswitch: sorry
//EDIT: .. aha niekto dal edit
//edit by killswitch: sorry
No bol som na Hodzovom namesti myslim ..(nebyvam v Batisalve) a asi som fakt slepy ked som ju tam nevidel ....... Zajtra pozriem poriadne.. Takze Istrobanka?? Skusim ........
Dakujem za rady
Dakujem za rady
- glirpi
- Používateľ
.. pochybujem ze v istrobanke to este bude .. ako som pisal je to niekolko rokov s5 a podla ich lokatora na stranke to maju iba na tych OMV cerpackach .. takze zrejme do istrobanky pojdes uplne zbytocne, ale jeden nikdy nevie ..
No vlastne Istrobanka uz ani neexistuje. Teraz je to CSOB a dozvedel som sa, ze tam uz to nepredavaju :/
No tak teraz to vlastne uz nepotrebujem ... Akciu na Steame som nestihol takze COH si mozem kupit v normalnom (e)shope
Ale diky za ochotu
No tak teraz to vlastne uz nepotrebujem ... Akciu na Steame som nestihol takze COH si mozem kupit v normalnom (e)shope
Ale diky za ochotu
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Zdravím, nechcem zakladať novú tému, tak to píšem sem.
Neviete niekto o nejakom spôsobe ako previesť peniaze, ktoré mi zostali na paysafecard na účet v banke po prípade na paypal ? Mám pár kariet a na každej mám tak 1-2€, celkovo asi 5€ a nejaké drobné. Nie je to veľa, tie peniaze mi nechýbajú, ale keby som ich dostal na účet tak by to nebolo na škodu.
Ak neviete, tak sa nič nedeje.
Neviete niekto o nejakom spôsobe ako previesť peniaze, ktoré mi zostali na paysafecard na účet v banke po prípade na paypal ? Mám pár kariet a na každej mám tak 1-2€, celkovo asi 5€ a nejaké drobné. Nie je to veľa, tie peniaze mi nechýbajú, ale keby som ich dostal na účet tak by to nebolo na škodu.
Ak neviete, tak sa nič nedeje.
Spoiler: ukázať