Kurzor myší sa hýbe sám

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
JURITO
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 18:32

Kurzor myší sa hýbe sám

Príspevok od používateľa JURITO »

cawte mám problém,ktorý som sa snažil vyriešiť už asi všemožnými spôsobmi ale nepodarilo sa tak sa obraciam na vás. Keď zapnem program STEAM tak sa mi začne sám hýbať kurzor myši pomaličky doprava. Robí to stále keď mám otvorené niečo čo so steamom súvisí,ako chat,friend,comunity a podobne. Akonáhle kliknem veďla na plochu alebo na net,aby zmizlo okno tak to prestane. Nepomohlo mi preinštalovanie steamu,driver od myši a dokonca aj pri odpojení klávesnice a myši mi to robilo. ďakujem za pomoc

EDIT: je to Microsoft Intellimouse 3 a doteraz som s nou nemal problémy,začalo to asi pred týždňom z ničoho nič a robí to aj keď zapojím druhú myš
CPU AMD Phenom II X3 720 Black Edition, Coolermaster Hyper 212 , 4GB DDR2-1066 CL5 Kingston HyperX BlackEdition , GIGABYTE MA790X-UD3P (rev. 1.0) , ARCTIC Cooling Fusion 550W , SAPPHIRE HD 4890 Vapor-X 1 GB , 320 GB Western Digital, CoolerMaster Elite 330 priehladna bocnica
JURITO
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 18:32

Re: Kurzor myší sa hýbe sám

Príspevok od používateľa JURITO »

problém vyriešený .... chyba bola v driveroch od Logitech joystiku ,Odinštaloval som to a už nie je problém
CPU AMD Phenom II X3 720 Black Edition, Coolermaster Hyper 212 , 4GB DDR2-1066 CL5 Kingston HyperX BlackEdition , GIGABYTE MA790X-UD3P (rev. 1.0) , ARCTIC Cooling Fusion 550W , SAPPHIRE HD 4890 Vapor-X 1 GB , 320 GB Western Digital, CoolerMaster Elite 330 priehladna bocnica

Návrat na "Hardware všeobecne"