hd 5870 problem
hd 5870 problem
normalne mam teplotu okolo 40 stup no ked hram tak sa zvysuje a je hlucnejsia.....spustil som ungine heaven na zaciatku bola teplota 45 a na konci az 70 stupnov.....ked hram nejake hry dam to na max grafic tak vydrzi tak max hodinu aj to nenormalne huci a potom sa vypne cely pc.......cim to moze byt
Re: hd 5870 problem
70 stupnov je OK
aky mas zdroj?
aky mas zdroj?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
750w
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Presny model? Teploty Procesoru?
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
presny model neviem a teploty su temp 1 41 temp 2 42 a core 29
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Tak otvor skrinku a pozri sa, chceme vedieť presný model zdroja.
Spoiler: ukázať
HD 5xxx serie maju bezpecny stop 100C neviem ci je to tak aj pri 5870 ale 5970 sa automaticky podtaktuje pri prekroceni 100-110C aby sa zabranilo poskodeniu karty.
Mal som podobny problem, ako mas ty este za cias 1800 XTX kedy sa mi stavalo ze komp sa restartoval sam od seba pri dlksom hrani hier, nevedel som ci je to sposobene kartou, kedze som mal shitny zdroj automaticky som usudzoval ze je to chyba zdroja, no nahodou sa mi dostala pod ruku v tej dobe bombova novinka na trhu accelero chladic na GPU, instalol som ho a zisitl ze na vine bola prave grafika, akonahle som vymenil stock cooler za accelero vypinanie PC prestalo, ale tak to je uz davna historia a ako som napisal tieto nove karty by sa mali automaticky podtaktovat v pripade extremnych teplot, ak sa da skus vymenit grafiku (pozicaj od kamarata a odtestuj...), samozrejme najlepsie by bolo vymenit grafiku za rovnako, alebo viac "zravu"... Hlavne tam neskusaj davat grafiku zo slabsimi narokmi ako 5870, kedze tymto by si znizil zataz na droj a v podstate by si neodtestoval nic...
Cize:
- vymenit grafiku (najlepsie kus za kus) 5870 <---> 5870 tymto but potvrdis, alebo vyvratis fakt ze grafika je "vadna" pripadne, nieco nie je v poriadku s chladenim karty
-ak problemy zotrvaju, aspon eliminujes fakt ze je to sposobene grafikou a mozes sa zamerat na zdroj.
Kazdopadne bez nejakych testov sa nikam nedostanes cize tak ci tak bydes potrebovat otvorit skrinku a vybrat minimalne grafiku, tak hned mozes uviest aj nazov zdroja...
Mal som podobny problem, ako mas ty este za cias 1800 XTX kedy sa mi stavalo ze komp sa restartoval sam od seba pri dlksom hrani hier, nevedel som ci je to sposobene kartou, kedze som mal shitny zdroj automaticky som usudzoval ze je to chyba zdroja, no nahodou sa mi dostala pod ruku v tej dobe bombova novinka na trhu accelero chladic na GPU, instalol som ho a zisitl ze na vine bola prave grafika, akonahle som vymenil stock cooler za accelero vypinanie PC prestalo, ale tak to je uz davna historia a ako som napisal tieto nove karty by sa mali automaticky podtaktovat v pripade extremnych teplot, ak sa da skus vymenit grafiku (pozicaj od kamarata a odtestuj...), samozrejme najlepsie by bolo vymenit grafiku za rovnako, alebo viac "zravu"... Hlavne tam neskusaj davat grafiku zo slabsimi narokmi ako 5870, kedze tymto by si znizil zataz na droj a v podstate by si neodtestoval nic...
Cize:
- vymenit grafiku (najlepsie kus za kus) 5870 <---> 5870 tymto but potvrdis, alebo vyvratis fakt ze grafika je "vadna" pripadne, nieco nie je v poriadku s chladenim karty
-ak problemy zotrvaju, aspon eliminujes fakt ze je to sposobene grafikou a mozes sa zamerat na zdroj.
Kazdopadne bez nejakych testov sa nikam nedostanes cize tak ci tak bydes potrebovat otvorit skrinku a vybrat minimalne grafiku, tak hned mozes uviest aj nazov zdroja...
dawo009 napísal:presny model neviem a teploty su temp 1 41 temp 2 42 a core 29
29C na CPU pri zatazi sa mi nejako nezda, aky mas CPU a chladic ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
temp 1 je asi core 0 a temp 2 je core 1 cize procesor
core 29 je cidlo vedla procesora
core 29 je cidlo vedla procesora
Spoiler: ukázať