Stredná škola
- ANAKONDA47
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34
Stredná škola
Chodí/chodil niekto z vás na Adlerku v Bratislave?
Ak áno, je táto škola ťažká? Chodia tam aj "blbci"? Oplatí sa to, alebo radšej ísť na gymnázium?
Ďakujem za info.
Ak áno, je táto škola ťažká? Chodia tam aj "blbci"? Oplatí sa to, alebo radšej ísť na gymnázium?
Ďakujem za info.
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Stredná škola
nechodím, ale gymplom ni nepokazíš ( ak ide hlavne o body na VŠ, čo si sledujem, tak z gymnázia máš najviac bodov )
ak planujes vysoku ... a bavia ta PC tak určite chod radsej na gym. ako na odborne zameranu skolu...(osobna skusenost)
- ANAKONDA47
- Nový používateľ
Ide mi o to, aby som sa ďalšie 4 roky neučil "blbosti" ktoré nikdy v živote nevyužijem...
Na gymnázia chodí každý "debil" tak som myslel, že na tejto Adlerke ktorá je vraj veľmi kvalitná ich bude menej...
Na gymnázia chodí každý "debil" tak som myslel, že na tejto Adlerke ktorá je vraj veľmi kvalitná ich bude menej...
Adlerova ? nice výber, tam chodia ešte väčší dementi ako na gymnázia.
Mimochodom gymnázium má jednu veľkú nevýhodu a to takú, že praktická činnosť tam je priam nulová...odtiaľ vyjdeš len s plnou hlavou (väčšinou) užitočných informácií, no so žiadnou praxou.
Mimochodom gymnázium má jednu veľkú nevýhodu a to takú, že praktická činnosť tam je priam nulová...odtiaľ vyjdeš len s plnou hlavou (väčšinou) užitočných informácií, no so žiadnou praxou.
- ANAKONDA47
- Nový používateľ
Ako to? vraj to je veľmi náročná škola, kam chodia len "múdri"...Adlerova ? nice výber, tam chodia ešte väčší dementi ako na gymnázia.
ak myslíš tak tam choď , na každej škole sa dačo naučíš ak chceš...
- ANAKONDA47
- Nový používateľ
Ide mi hlavne o to, v ktorej bude menej "debilov", pretože u nás v škole už mám občas pocit, že zoberiem samopal a všetkých ich vystrielam, pretože tá "stupidita" nemá hranic...
A do gymplu mám jednoduchšie cestovanie a nemusím tak skoro vstávať ale zase sa budem učiť ďalšie 4 roky "blbosti" ktoré v živote nevyužijem...
A do gymplu mám jednoduchšie cestovanie a nemusím tak skoro vstávať ale zase sa budem učiť ďalšie 4 roky "blbosti" ktoré v živote nevyužijem...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Debil sa nájde všade, takže je to jedno. Osobne som chodil na SPŠE na Zochovej. Ak ťa to baví tak ti tá škola dá všeličo, ale keď to chceš iba preskákať, tak choď radšej na gymnázium. Na SPŠE rozhodne nečakaj, že tam z teba spravia programátora. Učia sa tam len základy pascalu a assembleru.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
ako zaklad je imho gymnazium super, je pravda ze sa budes ucit aj blbosti co nevyuzijes - ale aj prave preto sa naucis ako sa poriadne (systematicky) ucit. a to sa na vyske hodi urcite.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ty potrebuješ hlavne základy, neverím, že pascal a pod. veci sa nenaučíš aj sám. Nemám ešte zistené zo skúsenosti vlastnej, ale aspoň čo viem od iných, čo sú na VŠ/ boli, tak tí, čo neboli na gympli majú väčšinou problém s matikou a fyzikou, ale zase s inými predmetami nemajú taký problém.
Debila nájdeš všade, takže ani nedúfaj, že nebude žiadny. Vždy sa nájde človek, ktorý ti nesadne. Napr. keď som videl teraz prvákov, tak normálne ti sánka padne, že ako taký debil sa dostane na výberovú školu.
ďalšia vec: pamôtaj si, že ak si vyberieš gympel, tak musíš ísť na VŠ. Človek z gymnázia má základy na asi každú VŠ + mmáš stále zadné dviera ak zistíš, že ťa to proste nebaví, ale baví ťa iný smer. ( je to možné aj pri SOU/SPŠ, avšak tam to budeš mať kus ťažšie ).
Hlavne ti dám jednu radu, ak si rozumieš s rodičmi, tak aj s nimi pokecaj. ( na toto bude mať niekto nejaké námietky)
zatiaľ všetko, pred chvíľou som vstal, takže sa musím ešte prebrať.
Debila nájdeš všade, takže ani nedúfaj, že nebude žiadny. Vždy sa nájde človek, ktorý ti nesadne. Napr. keď som videl teraz prvákov, tak normálne ti sánka padne, že ako taký debil sa dostane na výberovú školu.
ďalšia vec: pamôtaj si, že ak si vyberieš gympel, tak musíš ísť na VŠ. Človek z gymnázia má základy na asi každú VŠ + mmáš stále zadné dviera ak zistíš, že ťa to proste nebaví, ale baví ťa iný smer. ( je to možné aj pri SOU/SPŠ, avšak tam to budeš mať kus ťažšie ).
Hlavne ti dám jednu radu, ak si rozumieš s rodičmi, tak aj s nimi pokecaj. ( na toto bude mať niekto nejaké námietky)
zatiaľ všetko, pred chvíľou som vstal, takže sa musím ešte prebrať.
ak si vyberies priemyslovku alebo odbornu skolu, to co sa tam naucis si vlastne dirigujes sam skoly byvaju dost slusne vybavene a pedagogovia maju radost so ziakov ktory sa chcu co to priuct aj mimo osnov. na nasej SPSD v TT to nebol problem
neviem si napriklad predstavit co sa da na gym. dozvediet navrch kedze sa tam uci fakt vsetko . samozrejme, teoreticky
neviem si napriklad predstavit co sa da na gym. dozvediet navrch kedze sa tam uci fakt vsetko . samozrejme, teoreticky
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
V tom máš pravdu, avšak na VŠ potrebuje aj matiku + fyzu , čo robia dosť problém aj SPŠkárom.
ano robia, najma na fei ze ano ale naucit sa da vsetko to kazdy casom pochopi
Dám taký príklad, čo som videl u nás v prvom, druhom ročníku, a potvrdili mi to aj iní...
Gymnazisti nemali problém porobiť predmety z prvých semestrov, teda matika, fyzika a obdobné "hlúposti". My priemyslovkári sme dreli. Potom však prišli odborné veci a taký elektrikári to už mali akosi "v krvi", kdežto gymnazisti sa učili nové veci...tým ich gymnazistickým spôsobom samozrejme
Ak chceš ale výšku s humanitnými vedami, gymo bude fajn. Priemyslovku by som ale volil zas a znova.
Gymnazisti nemali problém porobiť predmety z prvých semestrov, teda matika, fyzika a obdobné "hlúposti". My priemyslovkári sme dreli. Potom však prišli odborné veci a taký elektrikári to už mali akosi "v krvi", kdežto gymnazisti sa učili nové veci...tým ich gymnazistickým spôsobom samozrejme
Ak chceš ale výšku s humanitnými vedami, gymo bude fajn. Priemyslovku by som ale volil zas a znova.