PC sa nepreberie z S3 suspend modu

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

PC sa nepreberie z S3 suspend modu

Príspevok od používateľa schyzoy »

Caute, neviem ci som to dal do spravnej rubriky, ale chcem Vas poprosit o pomoc s nastavenim S3 suspend modu. Doska ho podporuje (vid podpis), ibaze sa z neho PC nevie prebrat :-)

Aby som bol presny, z cca 20 pokusov sa to 1-2 krat podari. Vsetko sa rozbehne (zdroj, vetraky, zda sa mi ze aj HDD), ibaze do ciernej obrazovky :-(

Skusal som v BIOSe nastavit aj rozne varianty resetu GPU biosu po suspende, nic nepomaha...

Stve ma to dost, pretoze mam zmerane ze v S3 mode PC nic nespotrebovava, a pritom je to X-krat rychlejsia varianta ako zakazdym bootovat a vypinat PC.

Dakujem za tipy a rady.
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3
mano8
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Jan, 2009, 01:05

Re: PC sa nepreberie z S3 suspend modu

Príspevok od používateľa mano8 »

skusil si reset alebo flash bios ?
ja mam tiez S3 a fici to, aj ked to nepouzivam kôli rozladeniu ovladania vetrakov...
Používateľov profilový obrázok
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Re: PC sa nepreberie z S3 suspend modu

Príspevok od používateľa schyzoy »

mano8 - mozem sa pozriet po poslednej verzii Biosu, teraz mam upraveny "OC" Bios, ktory odomkol viacero funkcii. Pozrem aky je aktualny official, testnem a uvidim. Ak nepomoze, flashnem naspat tento, som s nim spokojny, az na ten suspend :-( Osobne si ale myslim, ze problem bude na strane grafiky, resp. ich ovladacov...
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3

Návrat na "Základné dosky"