este p.s. oni mi dali zarucny list lg s ochrannou znamkou, ale predajca ho nevyplnil, co to ma sakra znamenat
Niektori predajcovia to nevyplnaju, ktovie,ze preco.. Tak to asi nevyreklamujes... Odfotit a priloz,ze ako to vyzera.toxicator napísal:dnes mi prisiel monitor z TALKIVE, ma asi 3 milimetrovu ryhu na monitore, ktora dost svietima vobec zmysel nieco taketo reklamovat, ako im dokazem ze som tu ryhu nespravil ja
este p.s. oni mi dali zarucny list lg s ochrannou znamkou, ale predajca ho nevyplnil, co to ma sakra znamenat
no pretoze ked ho do 7 dni vratis tak komu ho predaju s vyplnenym zarucakom?CageJ napísal:Niektori predajcovia to nevyplnaju, ktovie,ze preco.. Tak to asi nevyreklamujes... Odfotit a priloz,ze ako to vyzera.toxicator napísal:dnes mi prisiel monitor z TALKIVE, ma asi 3 milimetrovu ryhu na monitore, ktora dost svietima vobec zmysel nieco taketo reklamovat, ako im dokazem ze som tu ryhu nespravil ja
Mne tak mobil predali...scarinko napísal:tu bola zbytocna citaciaCageJ napísal:...toxicator napísal:...
Ako to je pravda..... To beriem...scarinko napísal:na odpovedanie na posledny prispevok tu je tlacitko "odpovedat", nie "citovat".