Nenaštartuje PC
Nenaštartuje PC
Mám problém, PC mi bežal asi 2-3roky OK ale potom sa jedného dňa nezapol. No v podstate sa zapol, ale CDromka citala ako by tam bolo CD, citacka kariet svietila ako keby tam bola daka karta alebo USB a vetraky fungovali. Dal som 60€ za opravu a vymenil som HDD. Doma som ho zapol a siel, dal som windows a siel. Na druhy den sa zapol s opat s tym problemom, vlastne bežal, ale monitor sa spraval, ako keby bol vypnuti, CDromka bežala a čitačka kariet tiež svietila ako keby v nej niečo bolo. Poprosím, kto mal podobný problém alebo vie poradiť, píšte!!! Ďakujem!
Re: Nenaštartuje PC
tych 60e za opravu... co ti tam opravili? vymenili ti aspon dosku? Predpokladam ze tam bude problem..
Spoiler: ukázať
pravdepodobne zdroj, popytaj ci nejaky kamarat nema pozicat a skus zapojit jeho ci to vyriesi problem
tych 60€ si dal za HDD ci nejakemu servisu? ked servisu tak to ta dobre odrbali.. bez im to reklamovat ze zhrabli prachy ale nic nevyriesili
tych 60€ si dal za HDD ci nejakemu servisu? ked servisu tak to ta dobre odrbali.. bez im to reklamovat ze zhrabli prachy ale nic nevyriesili
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
daval si to do servisu s monitorom? nie je problem tam?
takze zapnes PC, vsetko svieti okrem monitora?
ked odpojis monitor z pc, vidis na obrazovke nieco? ak ano...videl by som to na grafiku
takze zapnes PC, vsetko svieti okrem monitora?
ked odpojis monitor z pc, vidis na obrazovke nieco? ak ano...videl by som to na grafiku