Zmena powerpointu 2010 na video
Zmena powerpointu 2010 na video
Zdravim, neviem ci tuto temu zaradujem spravne, ospravedlnujem sa ak nie,ale su to tu pre mna cudzie pojmy a ja nutne potrebujem pomoc. V power pointe 2010 som si spravila prezentaciu, aj s hudbou-MP3, vzdy jedna MP3 pre niekolko "slajdov", v prezentacii vsetko funguje,kazda MP3 sa zastavi kde ma a zacne nova, ale ked ju dam zmenit na video, kazda mp3 sa prehrava cela, cize niekde v polovici prezentacie sa mi prehravaju naraz styri MP3, jednoducho nezastavia sa kde maju,len sa k nim pusti vzdy nova mp3. Ako sa to da odstranit??Vopred dakujem za pomoc.
Re: Zmena powerpointu 2010 na video
nerob to cez powerpoint, ale cez nejaky soft na robenie videa - uplne najjednoduchsi je Windows movie maker a ten mas pravdepodobne uz nainstalovany na svojom PCcku.
Neviem aky je rozsah tej prezentacie ale da sa celkom jednoducho jednolive slidy exportovat ako obrazky (JPG) a potom ich len importujes do movie makera a poukladas zaradom ako chces. Potom pridas mp3ky do audio stopy uz presne ako bude treba.
Neviem aky je rozsah tej prezentacie ale da sa celkom jednoducho jednolive slidy exportovat ako obrazky (JPG) a potom ich len importujes do movie makera a poukladas zaradom ako chces. Potom pridas mp3ky do audio stopy uz presne ako bude treba.