SeasonicX650 problém
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 19. Júl, 2009, 10:34
SeasonicX650 problém
Caute mam posledne dni problem so zdrojom SeasonicX650,vzdy ked zapnem PC vychadza zo zdroja silne bzucanie,ktore za nejaku vyse 1min. uplne prestane.
Potom pocas prevadzky PC je uplne tichy,dokonca aj ked vypnem,nasledne zapnem,tak nic.Vyzera ze to robi jedine ak je dlhsie vypnuty.
Takze je zdroj na chybe ci moze byt aj nieco ine? Kedze som cital ze to moze sposobovat aj iny komponent ci problemy v el.sieti.
Potom pocas prevadzky PC je uplne tichy,dokonca aj ked vypnem,nasledne zapnem,tak nic.Vyzera ze to robi jedine ak je dlhsie vypnuty.
Takze je zdroj na chybe ci moze byt aj nieco ine? Kedze som cital ze to moze sposobovat aj iny komponent ci problemy v el.sieti.
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: SeasonicX650 problém
Skus vyskusat inu zasuvku.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
-
- Nový používateľ
No vyskusal som do inej zasuvky napojit len PC a robi to aj tak.Sice sa mi to zdalo podstatne menej ako vcera,ked som si myslel ze uz treskne.Mirdis napísal:Skus vyskusat inu zasuvku.
A ten zvuk je dost mechanicky v podstate akoby to robil ventilator,ten sa ale netocil,rozhodne ale vychadza zo zdroja.
U mňa presne to isté ako u teba ... len na corsair HX 850W
+ mi to robí aj na reprákoch - trochu slabší zvuk ale robí to
+ niečo také počujem aj zo zdroja od notebooku
Pred počítač som dal pre istotu aj prepäťovú ochranu
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Ani sa necudujem,ved ak dobre viem,tak Corsair kupuje zdroje od Seasonicu,cize je to +- to iste.juraj74 napísal:U mňa presne to isté ako u teba ... len na corsair HX 850W
Prepäťovú ochranu pouzivam roky a aj tak to zacal robit+som skusal aj zmenit zasuvku ako som uz pisal a nic.
Inak ako dlho ti to uz robi? Mne len nedavno zacal tak velmi bzucat,aj ked male bzucanie som spozoroval uz aj v Septembri ked som ho kupil.
Potom neskor cez zimu absolutne nic,iba teraz ked sa oteplilo,ale o dost silnejsie ako predtym.
Tak ako píšeš - iba teraz niekedy mi to začalo robiť na všetkých produktoch ..., pred tým mi to vôbec nerobilo ani na jednom
-
- Nový používateľ
Ale najviac ti to robi na zdroji,nie?juraj74 napísal:Tak ako píšeš - iba teraz niekedy mi to začalo robiť na všetkých produktoch ..., pred tým mi to vôbec nerobilo ani na jednom
Mne to zatial vychadza len stadial.
-
- Nový používateľ
Tak som to radsej rozobral aby som sa na 100% utvrdil,ze je to zdroj a dobre som spravil.
Robi mi to totiz karta,po zapnuti PC idu fany velmi pomaly a cele to bzuci-chrapci,nejaku chvilku po boote W7 sa dostanu na povodnu rychlost a potom je to vsetko OK.
Karta je MSI 570GTX Twin Frozer 2.
Da sa s tym nieco robit ?
Robi mi to totiz karta,po zapnuti PC idu fany velmi pomaly a cele to bzuci-chrapci,nejaku chvilku po boote W7 sa dostanu na povodnu rychlost a potom je to vsetko OK.
Karta je MSI 570GTX Twin Frozer 2.
Da sa s tym nieco robit ?
Tak u mňa to bude teda problém s elektrickou sieťou , keď to robí na viacerých predmetoch ...