zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2 4200
zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2 4200
Zdravím, mám takýto problém. Asi pred tromi týždňami som si zohnal procesor amd athlon x2 4200+. Vymenil som ho namiesto amd athlon 3800+. A sem-tam nečakane mi zamrzne PC. Niekedy pri hraní hry a niekedy len tak, pri pozeraní videa na youtube alebo zničoho nič. Mal som dojem,že asi volačo nebude stíhať, tak som ku 2 gb ram pridal este 256 mb ram ddr. Ani to nepomohlo. Neviem, čo mám robiť. Prosím poraďte mi niekto. Dakujem mooc
Re: zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2
a robilo to aj predtym? Nic ine len ten procesor si menil? Takt si nastavil spravne? Neprehrieva sa ti?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2
Ja som mal podobny problem volakedy davno,pomohla vymena pamati za inu znacku,menil som tusim kingstony za apacery,cize ak mas moznost skus dat inu pamat.