zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2 4200

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
MICHALKESSS

zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2 4200

Príspevok od používateľa MICHALKESSS »

Zdravím, mám takýto problém. Asi pred tromi týždňami som si zohnal procesor amd athlon x2 4200+. Vymenil som ho namiesto amd athlon 3800+. A sem-tam nečakane mi zamrzne PC. Niekedy pri hraní hry a niekedy len tak, pri pozeraní videa na youtube alebo zničoho nič. Mal som dojem,že asi volačo nebude stíhať, tak som ku 2 gb ram pridal este 256 mb ram ddr. Ani to nepomohlo. Neviem, čo mám robiť. Prosím poraďte mi niekto. Dakujem mooc
Používateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Re: zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2

Príspevok od používateľa newmi »

a robilo to aj predtym? Nic ine len ten procesor si menil? Takt si nastavil spravne? Neprehrieva sa ti?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Milkino77

Re: zamrzanie pc,po namontovaní nového procaku amd athlonx2

Príspevok od používateľa Milkino77 »

Ja som mal podobny problem volakedy davno,pomohla vymena pamati za inu znacku,menil som tusim kingstony za apacery,cize ak mas moznost skus dat inu pamat.

Návrat na "Benchmarky"