Neschopny uživateľ????

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
lado212
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 25. Apr, 2010, 12:43

Neschopny uživateľ????

Príspevok od používateľa lado212 »

Zdravím, tak opíšem môj problém mal som PC ktorý sa mi konkrétne asi po pol rok používania začal neskutočne kaziť keďže niesom boch vie ako skúsený v tejto oblasti vždy sa stupňovala jedna chyba a to naskočenie modrej obrazovky zo začiatku to bolo každý pol rok potom každých pár mesiacov až to došlo minulý rok asi každý mesiac a tak môj PC trávil viac v servise ako u mňa takže som si vravel že jednoducho nemám šťastie a aj po preinštalovaní OS sa vždy táto chyba opakovala tak som si povedal že to chce nový PC na Vianoce mi prispeli rodičia a som si kúpil celkom kvalitnú mašinku a po cca 3-5 mesiacoch užívania to zase naskočila tak by som sa rád informoval či mal niekto podobný problém a ako ste ho riešili alebo ako by ste to vyriešili na mojom mieste lebo ja už nemám nervy zažívať to čo minulý rok. Chyba sa dosť prejaví aj v rýchlosti PC zrejme. Na dalšie otázky pomôžem budem vdačný za každu radu :( lebo za PC som vyhodil dosť prachov.
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: Neschopny uživateľ????

Príspevok od používateľa shiro »

na zaciatok mozes zacat s napisanim pc zostavy a chybovej hlasky z toho BSOD. Napis aj, pri com sa to presne prejavovalo.
Ostatne kecy su nam na nic, pre vyriesenie chyby.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"