Mal by som na vas taku prosbu, v novych tlaciarnach je posuv kartridzu pomocou remena.
Potreboval by som zistit v ktorych modeloch(predpokladam ze v starych) bola pouzita zavitova tyc,
ak mate alebo ste mali nejaku staru tlaciaren ktora pouzivala tento system.
Chcem pomoct kolegovi z prace, spravil take mensie CNC zariadenie a ten mechanizmus z tlaciarne
by potreboval.
Ma v plane kupit nieco z bazaru len nevie v ktorej ten mechanizmus bude.
Diky moc
Tlaciaren, posuv kartridzu pomocou zavitovej tyce
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Tlaciaren, posuv kartridzu pomocou zavitovej tyce
skade si zobral ze sa niekedy nieco take pouzivalo?
a ak aj hej, tak mozno v dobe kamennej, v 70-80 rokoch.
a ak aj hej, tak mozno v dobe kamennej, v 70-80 rokoch.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
canon bjc XXX(iba par rokov do zadu),teda ten posuv po tyci(ala skrutkovica)pri vymene naplne
myslim ale ze to je slabucke ako krokovy motor,ak by to malo byt iba ako programovatelny model OK
myslim ale ze to je slabucke ako krokovy motor,ak by to malo byt iba ako programovatelny model OK
Ja som mal kedysi BJC 2000 a ak si dobre spominam, tak to tam posuval ozubeny remen.
no bolo to v spomenute na fore kde si robili podobne zariadenia, len nejakshiro napísal:skade si zobral ze sa niekedy nieco take pouzivalo?
nikto nebol schopny povedat z akej to vybral. Odpoved bola "zober to z nejakej
starej tlaciarne Co som pozeral na staru tlaciaren HP cca 7-8 rokov tam je
takisto motor/remen takze neviem ci v nejakych poriadne starych ihlickovych
bolo nieco take.
ako on to potrebuje otestovat, sfukcnit takze nic extremne s tym robit nebudejose napísal:myslim ale ze to je slabucke ako krokovy motor
vdaka
edit: jose napis ak by si si spomenul na presny typ tej tlaciarne
Spoiler: ukázať