ahojte mam zostavu s grafikou hd4870x2 a 4gb win7 64bit atd ... mam problem ktory my zacal od vcera len tak znicoho nic mi napisalo tu spravu display driver stopped and ... a zasekol sa pocitac a musel som ho restartnut dneska to robilo tiez ani jednu hru mi kvoli tomu nejde ani hrat . kompletne som pc vycistil aj odinstaloval a znovu nainstaloval drivery na grafiku tie najnovsie aj updatol ine drivery a nic stale to iste uz ma ide z toho slahnut , vsetky teploty su ok tak uz neviem v com je problem prosim pomoztemi lebo ma drbne uz .... kolko hodin to robim ... :jaw:
Tak dneska som este preinstaloval a reformatol win 7 a nainstaloval cat 11.6 ati driver pre grafiku hd4870x2 problem bol prec som si myslel ale ked som zapol hru tak zamrzlo a mohol som iba vypnut comp nasilu , tAk po restarte som dal hru do windowed mode (okna) a islo vsetko vpohode ale ked som ju prepol do full-screen tak hned zamrzlo ( ta moja karta ma crossfire takze v okne ide iba 1 a ked dam fullscreen maju ist 2) no a teraz neviem co robit pomoze prosim niekto
Driver stopped working and has sucesfull recovered
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Driver stopped working and has sucesfull recovered
toto robi karta ked jej daco chyba,bud je vysoko pretaktovana a chybaju je volty,alebo je zle napajana zo zdoja..alebo teploty..spominas ze su OK..tusim si ju ani netaktoval,kedze to nespominas..teda ak toto zacalo robit len teraz,a softwarovo je to OK(cisty win..) tak to bude chyba hw..cize daco bude s kartou..popripade zdroj nevladze..
Tak ja neviem co sa mohlo dodrbat cistil som tu kartu aj zdroj ale myslim si ze som to pozapajal spravne
Muco maco fakt diiiiiik moc. Ja som to zapojil inak grafiku a vsetko ide paraaaada Sa mi zdalo cudne ked tak piskala ked som to mal v okne a teraz uz vobec nepiskala a dal som fulscreen a vsetko frci superrr milion diky
Tak nic robi to znovu ta karta piska ked zapnem hru a ked dam fullscreen tak to vyhodi tu chybu display driver amd stopped ... A zamrzne ach jaj co mam robit teraz a vsimol som si ze na graf karte svieti take cervene svetielko
EDIT 1 :
No tak som to este raz inak zapojil a ono to ide normalne ani nesvietila ta kontrolka na grafike , zapol som hru vsetko v pohode , uz som nacitaval mapu a zrazu ta kontrolka zasvietila a pc vypisoval tu chybu stopped driver .... a dalej uz to nechcelo pustit ,
EDIT 1 :
No tak som to este raz inak zapojil a ono to ide normalne ani nesvietila ta kontrolka na grafike , zapol som hru vsetko v pohode , uz som nacitaval mapu a zrazu ta kontrolka zasvietila a pc vypisoval tu chybu stopped driver .... a dalej uz to nechcelo pustit ,