Dobrý večer,
mám problém s catalyst control center a už vážne neviem ako ďalej. Toto fórum my stále pomohlo, tak dúfam, že ma nenecháte v štichu

.
Verzia ntb: Lenovo Ideapad Y560 intel i5 (s diskrétnou grafikou), ati mobility radeon HD 5730
Pokúsim sa objasniť situáciu: Včera som si preinštaloval systém (klasicky- formát C a čistý windows 7) a všetko klapalo, ale nie dlho

.
Neviem, čím to mohlo byť spôsobené, pretože som toho inštaloval strašne veľa (ovládače, programy, ...), ale po reštarte počítača mi začal ccc vyhadzovať chybu
Catalyst Control Center host application prestal pracovať
Popis:
Stopped working
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: CLR20r3
Popis problému 01: ccc.exe
Popis problému 02: 3.5.0.0
Popis problému 03: 4ca242ed
Popis problému 04: mscorlib
Popis problému 05: 2.0.0.0
Popis problému 06: 4d8c15a5
Popis problému 07: 20c8
Popis problému 08: 143
Popis problému 09: N3CTRYE2KN3C34SGL4ZQYRBFTE4M13NB
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Bolo mi to dosť čudné, pretože počítač už absolvoval dosť reštartov od reinštalizácie. Ďalej som skúšal googliť (13 hodín života

) a skúšal som všetky typy čo som našiel (za všetko spomeniem preinštalovanie všetkých ovládačov asi 134x, preinštalovanie .net framework, update všetkých ovládačov, update ccc, nainštalovanie starších verzíí ovládačov a ccc,... )
Ja mám taký veľmi subjektívny pocit, že to všetky mi pototo Windows update. Asi som urobil poriadnú chybu, keď som zaškrtol všetko bez rozmyslu

. Celý windows by som najradšej aj s tým "supportom" hodil po psovi.
budem sakra vďačný za každú odpoveď.
ps: nevedel som do ktorého vlákna sa to najviac hodí tak ma ospravedlnte ak spamujem