Ahojte, mam problem s notebookom a nikto z okolia mi nevie poradit ..
Stara bateria dosluzila a problem sa objavil po kupe novej. Ked ju zapojim do notebooku (a nic na nom nebezi), stupne skoro okamzite vyuzitie procesora na 95% a viac a tym padom je pocitac nepouzitelny. Ked vratim staru bateriu, alebo zapojim pocitac do siete, vsetko ide normalne. Proste procesor ma problem len ked je nova bateria a bez siete.
Skusal som to odniest do opravy. Najprv tvrdili ze to nemoze mat s bateriu suvis a usudili ze treba asi preinstalovat system, ale to vobec nepomohlo .. tak teraz tiez nevedia co s tym ..
Viete poradit v com hladat chybu??
(sry za neodborne vyjadrovanie, ale do pocitacov skoro vobec nevidim..)
Vysoke vyuzitie procera pri novej baterii
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Júl, 2011, 20:47
Re: Vysoke vyuzitie procera pri novej baterii
Puf... skontroluj na tej baterke napetie a prud ci to sedi v specifikacii.
-
- Nový používateľ
Hej, sedi to
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
reklamoval by som bateriu pripadne skusil druhu ak je taka moznost v obchode. Moze to byt nejaky vadny riadiaci cip na baterii ktory posiela nejake sialene informacie systemu a procesor si s tym nevie rady. Ale ber to len ako domnienku nie odborny posudok:)
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Nový používateľ
Caute!
V prvom rade - dakujem za rady
Skusil som bateriu reklamovat, reklamaciu uznali a namiesto povodnej baterie som dostal novu, ktora je inej znacky a parametre ma take ako ma mat. Problem je ze stale sa s notebookom deje to iste ..
Moj technik to uz vzdal, ze nikdy nic podobne nevidel ani o tom nepocul, tak netusi co s tym. Kamosi z matfyzu to iste .. proste zahada nad zahady ..
V prvom rade - dakujem za rady
Skusil som bateriu reklamovat, reklamaciu uznali a namiesto povodnej baterie som dostal novu, ktora je inej znacky a parametre ma take ako ma mat. Problem je ze stale sa s notebookom deje to iste ..
Moj technik to uz vzdal, ze nikdy nic podobne nevidel ani o tom nepocul, tak netusi co s tym. Kamosi z matfyzu to iste .. proste zahada nad zahady ..