no konecne som sa dopracoval k fotkam mojej grafiky. povodne accelero fany nefunguju (pisal som o tom v inom threade)
na obrazku vidno, ako asi vyzera moja HD6950 (@ HD6970) s pasívom Accelero Xtreme Plus a 2x be quiet! 120 mm USC fanmi.
tie fany maju dobry prietok vzduchu + este lepsi staticky tlak. teploty mam v burne okolo 60 stupnov, max. bolo 63, co som videl
tato fotka bola robena hned po vymeneni teplovodivej pasty. inak som to takto mal vlastne aj dlhsie uz predtym.
teraz uz to vyzera trochu inak - kable su posplietane a odvedene dozadu v skrinke. asi som tu spominal aj to, ze predtym
som mal 14 cm Lian Li fan z bednicky Lancool PC-K62 a pri nom be quiet! 92 mm USC, chladilo to o stupen dva horsie ako
moje momentalne riesenie. ach, zabudol som hore uviest, 63°C bolo max., no pri 6-7 V (~ 720-850 RPM) a tie fany proste nepocut
neviem si toto riesenie vynachvalit, nakolko je velmi efektivne a tvrdim si povedat, ze lepsie ako accelero fany. je sice trosku
skaredsie (pre koho ako) a treba sa pohrat s uchytenym fanov, ale vsetko sa da, ked sa chce. ja som pomocou zip paskov uchytil
fany o heatpipy. netreba sa bat, ze sa skrivia rebra, su celkom pevne, mozno sa trochu naklonia, ale iba dovtedy, kym tam je zip
// och a zabudol som spomenut, ze ide o 4-slotove riesenie