Zdravim vas. Mam jednu prosbu, chcel by som si urobit veb stranku, ktora bude jednoducha a bude sa zaoberat jednou hrou, takze na vrchu nejake menu, kde by som si mohol aj bez nejakeho hlbsieho zasahovania pridavat casom aktuality a fotografie, a v menu tiez moznosti ako "kontakt", "fotogaleria" atd.. Proste nic zlozite s flashomalebo niecim takym.. problem je v tom ze som nikdy ziadnu takuto stranku nerobil (len som instaloval diskusne forum) tak by som chcel poprosit o nejake rady, odkial by som sa to mohol najlepsie, najrychlejsie a najlahsie naucit.. Viem si aj ja najst nejake navody ale ak mi tu bude niekto vediet poradit nejaky web odkial sa najlepsie cerpaju informacie..
a este mam par zakladnych otazok... ked chcem stranku ako je napr.
www.pc.sk tak to sa robi v nejakom softe, alebo sa to programuje rucne? Lebo na skole sme skusali nieco s Dreamwaverom, ale to len prazdnu stranku a tak, len aby sme vedeli na co sluzi... ak to ide cez soft tak mi viete nejaky odporucit? alebo najlepsie ak by sa mi ozval SS niekto kto ma cas a chce pomoct ze by som s nim hodil rec cez TSko, alebo tak..
Dakujem za pomoc