Windows 7 64-bit - Padá sťahovanie

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Tomas67
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 22. Jún, 2010, 17:25

Windows 7 64-bit - Padá sťahovanie

Príspevok od používateľa Tomas67 »

Vopred sa ospravedlňujem, ak som túto tému zle zaradil, lepšiu kategóriu som nenašiel...
Mám takýto problém, napríklad sťahujem nejaký film, čo má 1,05 GB, a stiahne mi len 250 MB, a napiše mi že program dosťahovany, robí mi to v prehliadači mozzilla aj v exploreri, aj keď sťahujem z rôznych stránok...PC mám v podpise v spoyleri, kde môže byť chyba?, PC mám nový - necely tyžden, skusal som stahovat aj na systemovy disk - SSD, a aj na datovy - HDD a stale to iste.
A niekedy mi napiše: Tento program sa stahoval málo krát, preto ho nemoze dostahovat, tento program má málo stahovaní
robí mi to napriklad na stranke uloz.to, mp3s.nadruhou.net alebo aj oficialna stranka http://www.eset.sk, mohol by to robit aj ten eset, ze by blokoval?
Vopred dakujem za pomoc :-) už som z toho :facepalm:

EDIT 1: ešte doplním, že internet to nemôže robiť, ten mám stabilný...síce download iba 768 Kbit/s, ale na 100 % stabilný, ešte som volal aj providerovi, ci mi vtedy a vtedy zrovna tu chvylu nepadol internet, kedze to monitoruju, a ziadna chyba nenastala...takze chyba bude niekde v PC alebo OS, a na Home serveri v popise mi stahovanie ide v pohode...
PC: Intel Core i5-2500K @3.3GHz | ASUS P8Z68 DELUXE | Kingston 2x4GB 1333MHz CL9 | Kingston 240GB HyperX 3K SSD SATA 3 2.5 | SAMSUNG HD154UI 1,5TB | HD 7870 2048MB | Fortron AURUM CM 750W 80PLUS GOLD | Antec LANBOY AIR BLUE
Media / Other: Samsung Galaxy Note 3 / N9005 | GRANDSTREAM GXP2100 | KONICA MINOLTA PagePro 1350 EN

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"