Všetky skúsenosti s obchodom Sofe.sk do tejto témy.
Objednal som tam BitDefender utorok, stredu som posielal IB peniaze a doteraz nic. Ziadna odozva z ich strany zatial.
Napisal som mail, uvidime ako sa to vyfarbi.
Sofe.sk
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Sofe.sk
v stredu si posielal peniaze, takze najskor im prisli vo stvrtok, ovela pravdepodobnejsie ale len dnes. Netreba moc rychlo panikarit, pondelok alebo utorok tipujem ti pride sprava, ze to odoslali (ak take spravy posielaju, ale mali by).
Inak, to je nieco nove? Lebo prvy krat o tom pocujem
Inak, to je nieco nove? Lebo prvy krat o tom pocujem
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Som vo VUBcke a viem ze ked posles peniaze do 20:00 na iny ucet tak transakcie sa vykonavaju este ten den v noci. Samozrejme do inej banky (sofe ma FIO banku) transakcia trva dlhsie nez ak by to bolo z vub do vub.
Dva, tri dni su ale akurat a ani neodpisali na mail zatial.
Btw tiez som o tom v zivote nepocul ale ked som zgunal po antivirakoch online sk tak mi google vyhodil henten shop. Maju tam dost veci na vyber
Dva, tri dni su ale akurat a ani neodpisali na mail zatial.
Btw tiez som o tom v zivote nepocul ale ked som zgunal po antivirakoch online sk tak mi google vyhodil henten shop. Maju tam dost veci na vyber
co viem ja:
TB vs TB ucet=okamzita transakcia
TB vs hociake ine a hociake ine vs TB=platba 2-3dni
TB vs TB ucet=okamzita transakcia
TB vs hociake ine a hociake ine vs TB=platba 2-3dni
Spoiler: ukázať
Ved jasne, tie prevody sa lisia banka od banky. Btw teraz mi poslali z toho sofe zlavovy kupon na 3% ale po licencnom kluci ani stopy
//
Dneska mi prisiel mail ze mi kluc posielali uz piatok ale mail nebol doruceny. Poslal som im alternativny mail a behom hodky som to tam mal. Takze vsetko poriadku.
zoznam mail sucks btw
//
Dneska mi prisiel mail ze mi kluc posielali uz piatok ale mail nebol doruceny. Poslal som im alternativny mail a behom hodky som to tam mal. Takze vsetko poriadku.
zoznam mail sucks btw