Zdravím, už nejakú dobu mi PC hlavne pri hraní hier hádže tento bsod. Čo som googlil mohlo by to byť viacerými vecami ako napr. teploty alebo zlý driver.
Teploty však mám OK, dokonca som kvôli tomu preinštaloval windows ale nepomohlo. Pripojím aj dump súbory, pokiaľ by bolo treba, ak by sa našla nejaká dobrá duša, ktorá by sa na to pozrela.
Proc: C2Q 9400 nepretáčaný, 560 Ti Hawk, 2 GB RAM
Ďakujem
BSOD irql_not_less_or_equal
BSOD irql_not_less_or_equal
MB: ROG Strix B650E-F Gaming CPU: AMD 7950X3D RAM:Kingston FURY 32 DDR5 6 000
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Re: BSOD irql_not_less_or_equal
asi najpravdepodobnejsia bude ram, asi si to netestoval memtestom? z nicoho nic ti to zacalo robit? instaloval si predtym nieco?
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Re: BSOD irql_not_less_or_equal
Ramky som práveže testoval, 7 testov som nechal spraviť, ale žiadny error nevyskočil.
Najprv som si myslel že je to grafikou, keďže tú som len nedávno kupoval, lenže potom som si spomenul že podobné problémy som mal pár krát aj pred kúpou grafiky. Vtedy som to tuším riešil obnovením winu zo záložného bodu, čo mi tuším aj dočasne pomohlo, ale potom sa BSOD vrátilo.
Drivre som všetky nahodil najnovšie, či už zvukové alebo grafické.
Najprv som si myslel že je to grafikou, keďže tú som len nedávno kupoval, lenže potom som si spomenul že podobné problémy som mal pár krát aj pred kúpou grafiky. Vtedy som to tuším riešil obnovením winu zo záložného bodu, čo mi tuším aj dočasne pomohlo, ale potom sa BSOD vrátilo.
Drivre som všetky nahodil najnovšie, či už zvukové alebo grafické.
MB: ROG Strix B650E-F Gaming CPU: AMD 7950X3D RAM:Kingston FURY 32 DDR5 6 000