Zdravim vcera som si kupil tento SSD. Particie a format som mu spravil na začiatku win 7 inštalačky a potom normalne doinstaloval win+ovladace+soft. Problem je nasledovny a to že program HD sentinel mi už po prvej hodine použivana ukazoval zdravie toho disku 93%. Potom to skocilo na 99 a teraz spadlo až na 84%. Mam obavy že niečo z diskom nemusi byt v poriadku. Prikladam screen
http://uploading.sk/images/1hxh.jpg
http://uploading.sk/images/02whw.jpg
SSD Kingston 100V+
Re: SSD Kingston 100V+
pockaj tyzden nech ma data z normalnej prevadzky nie z par hodin neustaleho instalovania atd.
predpokladam ze sa ti to vrati spat na 99
predpokladam ze sa ti to vrati spat na 99
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
Este taka jedna otazocka aka je bezpecna prevadzkova teplota ? Pri volnobehu ma disk okolo 32-35 pri zatazeny 35-40 je to v poriadku ?
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
A moje obavy sa dokonca aj naplnily po par tyzdnoch zacalo pri startu OS vyhadzovat bsod.
Nasledny reinstall pomohol ale len na par dni az kym neprisiel den ked tomu disku komplet preplo a zmizla mu samo particia.
Disk sa spraval ako neinicializovany ako ked sa kupi novy disk no nedala sa na nom vytvorit ziadna particia na kolko ten disk
ukazoval kapacitu 0mb.
Jak rychlo prišiel tak aj rychlo odišiel na RMA
Nasledny reinstall pomohol ale len na par dni az kym neprisiel den ked tomu disku komplet preplo a zmizla mu samo particia.
Disk sa spraval ako neinicializovany ako ked sa kupi novy disk no nedala sa na nom vytvorit ziadna particia na kolko ten disk
ukazoval kapacitu 0mb.
Jak rychlo prišiel tak aj rychlo odišiel na RMA
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
smola
tak nejak sú totiž práve V100 považované za najodladenejšie SSD a mnohý im dávajú prednosť aj pred novými SSD
dalšia ukážka že neexistu HW ktorý sa nekazí
tak nejak sú totiž práve V100 považované za najodladenejšie SSD a mnohý im dávajú prednosť aj pred novými SSD
dalšia ukážka že neexistu HW ktorý sa nekazí
Spoiler: ukázať