Ceruzte
Ako naj by sa dal nafarbit corator DS na cierno ? naj chapte... najkvalitnejsie najlacnejsie co najmensi ubytok ucinnosti a neako jednoduchsie
necakam vsetko naraz len nech to nieje daky extrem
Farbenie chladica
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Farbenia chladica
akrylatový sprej...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
A bude to rovnomerne ?ako to striekat ako to susit? nebudu kvapky ?
niekde som cital ponorit
niekde som cital ponorit
Spoiler: ukázať
Mozes aj ponorit. Da sa ciernit aj kancelarskym tusom, aj chemickym roztokom.
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 35&t=79322
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 35&t=79322
- elementar
- Sponzor fóra silver
Hmmm no asi sa dam na tusovy kupel...
asi sa to bude riedit nie? ten tus... neviem si predstavit kupovat tolko tusu aby som v nom ponoril cely corator
tak isto si nafarbim aj vrch disku aj na to by to malo chytit nie ?
co konkretne kupit ?
asi sa to bude riedit nie? ten tus... neviem si predstavit kupovat tolko tusu aby som v nom ponoril cely corator
tak isto si nafarbim aj vrch disku aj na to by to malo chytit nie ?
co konkretne kupit ?
Re: Farbenie chladica
Tus neried, a vide ta narovnako ako sprej (da sa kupit aj pol litrovy, litrovy stoji cca 10 eur), a mozes ten kupel pouzit aj 10x. Ked ten chladic riadne prefuknes a ocistis tak povrch je luxusny, so sprejom to musis vediet, ale zase je to rychlovka. Keby si predsa siel do spreja, tak to rob v teplucku aby sa nestihol zachytit prach.
- elementar
- Sponzor fóra silver
aha no fajn skusim v meste ci maju aspon liter toho tusu ale stale to asi bude malo na taky chladic...
No ked ho das do vedra tak urcite chce to nejaku hranatu plechovku od riedidla, alebo bandasku z vody do ostrekovaca...
Edit: mozes to aj natret zo stetcom, ked sa dostanes dost hlboko. Take 3 vrstvy. Potom si vystacis aj s malou flastickou.
Teraz som to skusal, na kazdy chladic to nechyta takze bude lepsie to najpr vyskusat.
Edit: mozes to aj natret zo stetcom, ked sa dostanes dost hlboko. Take 3 vrstvy. Potom si vystacis aj s malou flastickou.
Teraz som to skusal, na kazdy chladic to nechyta takze bude lepsie to najpr vyskusat.
nic neponaraj ... ked to ponoris a vyberies tak co ? jasneze ti tam zostanu kvapky ... to by trebalo potom odstredit aby odleteli kvapky .... normalne akrylatovy sprej farbu aku chces... striekaj z dialky nie z blizka... nie vela naraz na jedno miesto lebo ti to bude stekat ....