ked uz, tak sa aj podpiste, nech mozem moje pripadne priestupky konzultovat s modom alebo adminom, ktoremu vadia.
A k tomu co som napisal - takyto primitivizmus je treba vykorenovat v zarodku, nakolko za chvilu tu budu posty typu "ako si vytrem zadok" a podobne kraviny, ktore ma clovek riesit sam a automaticky. Taketo nepouzivanie rozumu a logickeho myslenia ktore predviedol clovek, ktoreho som za to zdrbal je na facku a verejny vysmech - minimalne. Keby som chcel dakoho zdrbavat a urazat, napisem to 10x vulgarnejsie. Ale to nieje cesta. Ludi treba viest k tomu aby rozmyslali a dat im najavo kde spravili chybu a ze sa chovaju ako blazni s IQ25.
Hodne ma zarazilo ze nikto nepochopil fakt, ze ked mi raz nejde banking, tak o tom nepisem na forum o problemoch s pc (pretoze podla popisu sa nejedna o problem s pc alebo s netom), ale automaticky volam do dotycnej banky. Este taketo chovanie podporujte, namiesto osvety a toho, aby ludia zacali kus aj rozmyslat.

Kedze som nevedel s kym mam toto riesit, kedze dotycny sa pod spravu od vedenia nepodpisal, davam to sem.