Hifi veze zo 60. a 70. rokov
Hifi veze zo 60. a 70. rokov
Ahojte,
Doma som mal tuto vezu UNITRA ELIZABETH HIFI:
ktora isla na opravu ku kamosovi konecne ( problem zo samozvysovanim hlasitosti ) a po oprave sa vracia nazad domov k mojmu ocinovi, ktory ma k nej citovy vztach. Ani sa mu necudujem ked ju mame doma uz vyse 30 rokov.
Zvukovu sa mi jej prednes pacil stokrat viac ako zo vsetkych tych novych vezi alebo domacich kin, tak sa pozeram po nejakom receivery alebo kompletnej vezi. Tiez sa mi paci ich dizajn. Myslim si, ze to ako dlho funguju svedci o ich kvalitach.
Rad by som si zaobstaral nieco taketo:
Je tu niekto kto by mi vedel poradit pri vybere z tychto vezi alebo jednotlivych komponentov ? Alebo ma odkazat na nejake dobre forum venujuce sa tejte problematike ?
Doma som mal tuto vezu UNITRA ELIZABETH HIFI:
ktora isla na opravu ku kamosovi konecne ( problem zo samozvysovanim hlasitosti ) a po oprave sa vracia nazad domov k mojmu ocinovi, ktory ma k nej citovy vztach. Ani sa mu necudujem ked ju mame doma uz vyse 30 rokov.
Zvukovu sa mi jej prednes pacil stokrat viac ako zo vsetkych tych novych vezi alebo domacich kin, tak sa pozeram po nejakom receivery alebo kompletnej vezi. Tiez sa mi paci ich dizajn. Myslim si, ze to ako dlho funguju svedci o ich kvalitach.
Rad by som si zaobstaral nieco taketo:
Je tu niekto kto by mi vedel poradit pri vybere z tychto vezi alebo jednotlivych komponentov ? Alebo ma odkazat na nejake dobre forum venujuce sa tejte problematike ?
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Re: Hifi veze zo 60. a 70. rokov
Ak zhanas podobne vecicky, najlepsie asi ebay.de a podobne. popripade pochodit zalozne. Podobne hracky sa taktiez zvyknu naist pri smetiakoch v nemecku
Taktiez zeriem tieto roky ma to svoje caro a jednoznacne skvely zvuk
strasne krasne je napr: Pioneer SX-1980 AM/FM Stereo Receiver.
cekni http://www.vintageaudioonline.com/
Taktiez zeriem tieto roky ma to svoje caro a jednoznacne skvely zvuk
strasne krasne je napr: Pioneer SX-1980 AM/FM Stereo Receiver.
cekni http://www.vintageaudioonline.com/
Broslo dakujem No ani nehovor, ze to len tak vyhadzuju. Ake chapem oni si mozu dovolit kvalitu z kazdych rokov.
http://www.youtube.com/watch?v=7nXqPBdHCz4
taketo cosi cca 3 roky dozadu ENG pri smetiakoch doniesol nevlastny tata. A to ti poviem, hra to paradne, Bolo to aj so stojanmi dokonca za tie bedne by som kludne vylozil aj dake prachy.
taketo cosi cca 3 roky dozadu ENG pri smetiakoch doniesol nevlastny tata. A to ti poviem, hra to paradne, Bolo to aj so stojanmi dokonca za tie bedne by som kludne vylozil aj dake prachy.
to asi pojdem robit smetiara do nemecka a potom to budem predavat na svk
Pekne repraky inac
Pekne repraky inac
poliaci to tak robia uz dlhe roky, naberu plnu karu, poopravuju chyby tipu, zlomeny kabel, studeny spoj a predavaju na ebay alebo inych bazaroch za slucne prachy
jj takze tazka konkurencia dneska.
Dneska mi na ebayi uslo toto
Nordmende philharmonic hifi system
Dalsie pekne kusky po ktorych sa budem pozerat. Tento dizajn je mi zo vsetkych Vintage najblizsi.
Accuphase E-202 + T-101
Lenco A-50
Technics SU-7700K
Dneska mi na ebayi uslo toto
Nordmende philharmonic hifi system
Dalsie pekne kusky po ktorych sa budem pozerat. Tento dizajn je mi zo vsetkych Vintage najblizsi.
Accuphase E-202 + T-101
Lenco A-50
Technics SU-7700K
ten Accuphase BER! legendarna znacka! cisto rucna vyroba kazdeho kusu. uplne ze slincem ak to vydrazis dovlacis to na lanku ako amp
http://www.ebay.de/itm/Accuphase-E-202- ... 256b397d35 jeden za 600EUR, tak to je trosku cez moj rozpocet
Jj viem, ze za kvalitu sa plati, ale do tak vysokej cenovej hladiny nechcem ist.
Jj viem, ze za kvalitu sa plati, ale do tak vysokej cenovej hladiny nechcem ist.
Nj, accuphase je drahota, hlavne ak chces nejaky silnejsi model.
Dneska prehrata aukcia o toto:
V inom inzerate bol SU-7700K vyssie postnuty receiver a mal by som to cele.
V inom inzerate bol SU-7700K vyssie postnuty receiver a mal by som to cele.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Nov, 2009, 17:02
Ahoj, trochu sa tu votriem..
neviete niekto o niekom v Košiciach pripadne okolí kto repasuje stare zosilovače?
potrebujem "oživiť" Unitru AT9100
pripadne odpovede prosim do ss nech tu niesme uplne OT
ďakujem
neviete niekto o niekom v Košiciach pripadne okolí kto repasuje stare zosilovače?
potrebujem "oživiť" Unitru AT9100
pripadne odpovede prosim do ss nech tu niesme uplne OT
ďakujem