iPhone help

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
kubonko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 10:13

iPhone help

Príspevok od používateľa kubonko »

caute, zase mam problemy s mojim 3gckom. zapojím ho do PC, a ked sa synchronizuje s itunes, ani za boha mi to nechce zosinchronizovat, stale sa mi tam iba ukazuje finishing sync, alebo determining, a nechce skoncit, popr. uplne zamrzne not responding bye dovi...
viete niekto, co s tym mam spravit?
dakujem :)
MB: MSi P67A-C45 B3, CPU: Intel Core i5 2500K 3,3 GHz, CPU Cooler: Noctua NH-U12P, RAM: Kingston 8GB Kit(2x4GB) 1333MHz CL9, GPU: MSi GTX 570 OC, PSU: Seasonic M12II-620W Bronze, HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200 ot. SATA III, CASE: CM Dominator 690 Lite II Black, Mouse: MS IntelliMouse 1.1 Black, Keyboard Razer Lycosa, Headphones: Razer Barracuda, Mouse Pad: Razer Goliathus Alpha Speed
badyto

Re: iPhone help

Príspevok od používateľa badyto »

Skusal si vypnut synchronizaciu hudby/fotiek/mailov... uplne vsetkeho. Potom zosynchronizovat. a potom zapnut postupne hudbu, fotky atd? Ak si skusal a nepomaha, tak by som skusil restore...

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"