Sygic alebo iná navigácia ?
- Turoc
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Sygic alebo iná navigácia ?
Ahojte
kamoš rozmýšla o navigácií Sygic - je to dobré oplatí sa to ? ...
- jo to dobré riešenie? jedná sa hlavne o slovensko,nemecko,rakúsko a česko
- cena najlepšie do 40€
-OS- android
- aby sa tá navigácia dala používať offline
kamoš rozmýšla o navigácií Sygic - je to dobré oplatí sa to ? ...
- jo to dobré riešenie? jedná sa hlavne o slovensko,nemecko,rakúsko a česko
- cena najlepšie do 40€
-OS- android
- aby sa tá navigácia dala používať offline
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Sygic alebo iná navigácia ?
Ano Sygic je dobry, ako na iOS, tak aj na Android. Cenovo vychadza velmi dobre. Co konkretnejsie chces vediet?
Spoiler: ukázať
Ja by som išiel tiež do Sygic, veľmi dlho ho mám na symbiane a mal som ho aj na iOSe a aj na androide ide krásne
Maximálna spokojnosť
Maximálna spokojnosť
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
pre Android lepsia navigacia asi nie je.. a na ine platformy lepsia navigacia nie je legalna
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
ak android tak sygic, najlepšia voľba - vlastné skúsenosti, akurát je háčik v tom, že ak je stroj trošku slabší tak je to spomalenejšie ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Turoc
- Používateľ
Sygic stoji 30€ na rok (stredná európa) ? ... a ešte kamošovi nejde prihlásiť (registrovať) na android market
- vytvoril si gmail účet a chcel sa zaregistrovať na android a nejde to aj mu došiel email ale proste nedá sa mu prihlásiť
neviete v čom by mohol byť zádrhel ?
PS: ja mam iOS takže neviem všetky podrobnosti
- vytvoril si gmail účet a chcel sa zaregistrovať na android a nejde to aj mu došiel email ale proste nedá sa mu prihlásiť
registrovat na android ? ved ak mas Gmail account tak cez ten sa prihlasis do marketu ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
aky ma telefon? sygic je celkom narocny (na androide)
ja som dlho pouzival iGO, halvne koli mapovym podkladom (mozes pouzivat rozne sady map (navteq, teleatlas...))
ja som dlho pouzival iGO, halvne koli mapovym podkladom (mozes pouzivat rozne sady map (navteq, teleatlas...))
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Turoc
- Používateľ
používa Wildfier S
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
mno tak to neviem ako mu pojde ten sygic. Vacsinou je problem pri slabsom zariadeni s plynulostu chodu aplukacie. Navigovanie je trhanejsie a stavalo sa mi ze som odbocil a navigacia az o chvilku preskocila na aktualne miesto. Neviem ako je to s narocnostou tohto noveho sygicu, ved da sa skusit na 30 dni vari a uvidi.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
prehod si nastavenia pripojenia z WAP na internet v nastaveniach telefonu....Turoc napísal:Sygic stoji 30€ na rok (stredná európa) ? ... a ešte kamošovi nejde prihlásiť (registrovať) na android market
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nazdar,
na Wildfire S to pojde vcelku okej, urcite lepsie ako na klasickom Wildfire. Nech si stiahne trial verziu z marketu a vyskusa, to je najlepsie riesenie. Jediny problem moze byt ze pri portrait mode sa bude prekryvat pismo (kvoli malemu rozliseniu displeja), ale da sa to vcelku jednoducho fixnut upravou jedneho riadku v kode.
Co si pisal ze 30e na rok, tak ziadne na rok neexistuje. Platis vlastne za licenciu na mapy a aplikaciu, licencia je dozivotna.
Rocna licencia je iba na funkciu Real-Time Traffic, cize aktualne zobrazovanie dopravnych informacii (musis byt ale pripojeny na internet).
Skoda ze kamos nevystihol akciu ktora trvala do 6.januara, napr. cela Europa bola vtedy za 29,99e, teraz je za 49,99e.
na Wildfire S to pojde vcelku okej, urcite lepsie ako na klasickom Wildfire. Nech si stiahne trial verziu z marketu a vyskusa, to je najlepsie riesenie. Jediny problem moze byt ze pri portrait mode sa bude prekryvat pismo (kvoli malemu rozliseniu displeja), ale da sa to vcelku jednoducho fixnut upravou jedneho riadku v kode.
Co si pisal ze 30e na rok, tak ziadne na rok neexistuje. Platis vlastne za licenciu na mapy a aplikaciu, licencia je dozivotna.
Rocna licencia je iba na funkciu Real-Time Traffic, cize aktualne zobrazovanie dopravnych informacii (musis byt ale pripojeny na internet).
Skoda ze kamos nevystihol akciu ktora trvala do 6.januara, napr. cela Europa bola vtedy za 29,99e, teraz je za 49,99e.
Toto nie je chyba navigacie, ale zavisi od intenzity GPS signalu. Skusit sa da na 7 dni, nie na 30 (T-mobile verzia na 15 dni).HellAngel napísal:Stavalo sa mi ze som odbocil a navigacia az o chvilku preskocila na aktualne miesto. Neviem ako je to s narocnostou tohto noveho sygicu, ved da sa skusit na 30 dni vari a uvidi.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
wizi ano zalezi aj od signalu ale toto neskorsie reagovanie pri zaboceni je znamy bug sygicu. V tejto najnovsej verzi to nie je tak hrozne ako pred rokom. to bol snad aj 10 sekundovy lag kym zareagovalo ze si odbocil. mal som aj IGO na tom telefone a ten to nerobil.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Aha sorry, zle som to pochopil. Ano to uz je v novej verzii zlepsene. Ja som myslel skor to, ze stojis na krizovatke a ides odbocit a navigacia ti furt preblikava medzi tym ze stojis tam kde si a tym ze si odbocil. To uz je chyba nedokonalosti GPS signalu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Páni, zvažujem akú navigáciu si zakúpiť, Sygic má dobré ohlasy ale vadí mi že prekryje celé rozhranie systému a je docela pomalý (1GHz CPU, 768MB RAM). V telefóne mám predinštalovaný mesačný trial Route 66, je to pekne integrované so systémom, mapové podklady asi obdobné, lepšie sa mi zdá aj po stránke vyhľadávania POI bodov a pod.
Máte niekto s Route 66 dáke skúsenosti?
Máte niekto s Route 66 dáke skúsenosti?