HTC EVO 3D - Ako si zalohujem SMS/MMS a historiu hovorov

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Archon
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

HTC EVO 3D - Ako si zalohujem SMS/MMS a historiu hovorov

Príspevok od používateľa Archon »

Tak mam ešte nerootnuti HTC EVO 3D zo Sense 3.0 (proste ten zaklad čo je)
a dosť sa mi pokazili tie zakladne dotykove tlačidla (Home,Setting,back,Search),
že vlastne len top(ked si to rozdelite na riadky , tak len vrchny riadok) funguje , a ten spodok vobec nereaguje , tak to idem reklamovať

ale tak mobil nim chcem dať prazdny bez dat a pre isotu si zalohovať SMS/MMS a historiu hovorov
tak viete poradiť ako to mam spraviť ? aby mi to spravilo do dakeho XML/TXT alebo podobne ? alebo niečo tak že by som to potom do noveho mobilu vedel dať ?

že to vie tak spraviť , že keď to zalohuje SMS/MMS , tak to bude vedieť dať zase späť aj na hociaky iny Android mobil tiež s full info
Naposledy upravil/-a Archon v So 18. Feb, 2012, 01:36, upravené celkom 1 krát.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: HTC EVO 3D - Ako si zalohujem SMS/MMS a historiu hovorov

Príspevok od používateľa faugusztin »

SMS som zalohoval cez https://market.android.com/details?id=c ... kupRestore . Zalohuje to do XML suboru na SD kartu.

Historia hovorov, no to teda neviem, nikdy som to nepotreboval. :D Ale pozeram ze ten isty autor ma aj https://market.android.com/details?id=c ... kupRestore .
Bird
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39

Príspevok od používateľa Bird »

na zalohu SMS mozem odporucit toto https://market.android.com/details?id=c ... 1zc3luYyJd
zalohuje to na tvoj gmail účet
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

Trosku offtopic, ale chcem sa opytat, na HTC Desire Z, ale to je jedno kedze tiez android - existuje nejaka moznost, ako si zalohovat zoznam vsetkych aplikacii ktore mam v telefone instalovane? Je ich dost, a nechcel by som ich znovu hladat. Alebo ich google ucet po spusteni napr na Resetnute HTC sam ponukne na instalaciu? Lebo ked som mal chvilu Desire a potom Desire Z, nevidel som v Markete aplikacie ktore som mal nainstalovane na Desire. Alebo to rozlisuje dany mobil, alebo sa to neda? Dakujem
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

Pokial ten istý účet znovu aktivuješ na HTC tak ti aplikácie automaticky stiahne, na iných telefónoch to veľmi nefunguje, na mojom desire to fungovalo dobre (aj pri custom romkách)... Automaticky to sťahovalo aplikácie iba na sense romkách
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Samozrejme to co si napisal stanomx nie je pravda. Google eviduje vsetky programy ktore si nainstaloval. Po vymene telefonu ich mozes nainstalovat znova bud cez web alebo mne sa aspon vzdy stiahli vsetky aplikacie same. A to som presiel z Motorola Milestone cez HTC Desire HD na Galaxy Nexus.
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Neviem ja mám vyskúšané na viacerých telefónoch že aplikácie sa mi nenainštalujú. Mne to fungovalo iba na telefónoch HTC a musela to byť sense romka. Inak to mám vyskúšané, na Aceri, galaxy s2, boston, san francisco, galaxy ace... na týchto telefónoch sa mi proste aplikácie nenainštalovali, ani neboli pod položkou moje aplikácie v markete. Avšak pri HTC Desire a Desire HD sa ihned po prihlásení aplikácie začali restorovať. Momentálne pri galaxy s2 ke riešim každý update tak že si bohužiaľ nainštalované aplikácie musím znova vyhľadať a stiahnúť. Na PC mi síce na markete ukazuje nainštalované aplikácie no aj v tom je tam hrozný zmätok, a polovicu už nepoužívam aj rok. Čiže synchronizácia nič moc, neviem ako to funguje u HTC, avšak pri tom mi to funguje. Môže to mať aj niečo spoločné s nastavením google účtu.... čo ja viem... :?
EDIT:
Na HTC mi stačí sa prihlásiť iba na google account, netreba aj ten ich HTC.
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Je to feature Androidu, ako som hovoril :
It can be turned on/off in the Settings > Privacy -> Back up my data
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ee toto mám zapnuté ;) ajtak to proste nefunguje od začiatku, okrem telefónov HTC
Archon
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Archon »

Tak tie programi fungovali super
a možem si to pozreť aj cez firefox na PC , takže velmi dobre to je

inak nahodou neviete ako je to zo zarukou u HTC alebo Agemu , alebo všeobecne na Slovensku keď si rootnem Android ?

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"