Zdravim, chcel by som sa opytat pri dnesnom cisteni PC som si vsimol, ze mam odpaleny ci co s nim vlastne je kondik.Teda ide mi o to ,ze ci je tento kondik nejaky dolezity,ci mam reklamovat dosku alebo s tym mozem dalej fungovat. Dakujem.
doteraz to fungovalo? ak hej tak neries, zbytocne robite tuna paniku. navyse to ani nieje kondok, njapravedepobodnejsia varianta je odpor alebo dioda v SMD prevedeni. ak ten pc ide OK, neni co rosit.
Diky za rady tak do konca mesiaca uvidim ci to poslem na reklamaciu lebo sa mi velmo nechce cakat kym mi to poslu z RMA teraz akurat cakam na mys logitech G400 uz to tam je 17 dni... a vraj im to este stale neprislo z RMA. Ale pokial ide ten PC ok tak by to nemal byt problem nie ? Ja vobec netusim ako dlho je v takom stave je.
Patro16: No to je tiez dost mozne lebo to vyzera ako hrdza alebo nieco take...
akoze byt tebou idem s tym na reklamacku, lebo casom casom to moze odj*bat ten spoj.. (ak to teda je nejaka ta oxidacia, co asi je lebo keby to bolo "zhorene" tak by pravepodobne doska nesla)
aj ja som zistil tento porobem na segrinom pc ked som jej zbuchaval udrzbu.dal som to na reklamaciu a v pohode presla.segra sa radovala ze dostala novu dosku.ja som to nasiel na viacero suciastkach a aj zo zadu
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
Asi nemáš doma izopropyl,no pokial je to trvalá oxidácia a máš to v záruke,preventívne ozaj vyreklamovat aj ked prinajhoršom taký kondík by si v prípade potreby vymenil jak ništ,štačí ti jedná vadná doska,vyberieš rovnaký,nahradíš(navyše ani polarizaciu neriešiš) a pokračuješ v práci.