No, myslím, že sa nás tu nenájde veľa, čo by ti to odporúčali (aj keď samozrejme, nevravím, že je to úplne nanič chladič)

...
Minimálne aspoň za seba môžem povedať, že by som ho neodporúčal... to už by som si doložil tých 10€ na NH-D14-ku, ktorá je aj výkonnejšia/resp. tichšia... samozrejme, v tejto cenovej kategórii by sa ešte našlo aj pár iných vzduchových chladičov, ktoré sú stále lepšie ako H60, ale len s D14 mám vlastné skúsenosti a musím skonštatovať, že len kladné, tak preto ju spomínam
Takže H60 nie, jedine že ti ide o nejaké konkrétnejšie dôvody prečo ju voliť ako priestor a tieto vzducháče sú pre teba moc veľké a pod...
Ďalej tiež treba mať na zreteli prípadnú životnosť...na takom vzducháči ti vlastne nemá čo odísť (max tak ventilátor), ale pri hentakej vode sa toho nájde viac (napr. také čerpadlo), čo môže odrovnať celý chladič
PS: Mimochodom, to ten Thermalright čo máš je už taký nedostačujúci/zlý ?? Pokiaľ sa nemýlim, tak to by mal byť dosť vpoho chladič...
A k tomu lapovaniu, ak by sa ti chcelo, tak sa do toho pusti, ale nečakaj zázraky. Lapoval so Thermalright IFX-14 (vyrovnanie základne a vyleštenie do zrkadlového lesku) a zlepšenie v burne bolo tak do tých 3°C. Vzhľadom na to, že oba majú vlastne rovnaké základne, tak predpokladám, že aj u teba by zlepšenie bolo podobné